söndag, mars 12, 2006

Studio Fix fluid

MACs klassiska Studio Fix finns nu i flytande form. Denna foundation ger medium täckning, men kan byggas på för att täcka fullt. Den har spf 15 och ger en matt finish.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Inspirerad av dig ;) köpte jag glitter-eyeliner grön och vanlig eyeliner (knallrosa) igår på Åhléns/Viva La Diva. Glitter = fint. Inte hunnit testa den rosa än. Men den är fin i förpackningen. =)

5:49 em  
Blogger helena said...

trevligt :)

10:40 em  
Anonymous Anonym said...

Undrar om denna foundation kan vara ngt att testa. Jakten på den perfekta foundationen är konstant. Vet du vilken hudtyp den är gjord för? Jag har torr hy & vill inte torka ut den mer.

En till fråga som jag tror att du är rätt person att fråga. Jag åker snart till Barcelona & de har en gigantisk Sephora butik där! (heaven!) Vilka produkter tycker du jag ska satsa på? Jag behöver tips om budget produkter som inte går att få tag i här. Tack för en bra blogg!

6:17 fm  
Blogger helena said...

Det står inget om vilka hudtyper den passar bäst för, så den kanske ska funka på alla. Men i regel ska man undvika produkter som ger en "matt" yta om man är en torris.
Fast MAC har flera foundations med olika formula, så det kan absolut vara värt att kika på i jakten på det perfekta underlaget :)

För budget på sephora så skulle jag kolla in Pop Beauty som är ett rätt gulligt lite girly märke, och sephoras egna produkter.

8:42 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej,
Sephoras eget rouge är jättebra, kostar ca 6 euro. Däremot köpte jag en ögonskugga från dem (beige) och den smulade något alldeles förfärligt och lade sig bara på kinderna istället - inte bra! Undrar hur deras eget läppglans är! Tror också på deras duschcremer o dyl.
:-)
Katarina

8:55 fm  

Skicka en kommentar

<< Home