måndag, mars 13, 2006

Sneak peek

Lancôme bjuder på en sneak peek på sommarens makeup.
Bronze Voyage Color Collection.
"Take a summer trip with stops that explore brilliant bronzes, and metallic glints of color, for your eyes, lips, cheeks and nails. From Paris Pink to Rio Rose, Sahara Beige to Toscana Bronze, every bronzed-inspired shade creates a gleaming, glamorous look."

12 Comments:

Anonymous Anonym said...

Lancome Star Bronzer har jag - den är super! svindyr, men dryg och absolut värd priset!

10:08 fm  
Anonymous Anonym said...

Star Bronzer är ju sååå perfekt när man är lite brun...följer alltid med i väskan på sommaren..på vintern är den dock bäst att undvika tycker jag;)!..i allafall för ett vinterblekt ansikte som mitt...;P!

2:07 em  
Anonymous Anonym said...

Hej,
Ska bara berätta en sak: Jag testade Max Factors foundation med primer igår - fy fasen vad bra det blev! Fick ett test genom en tidning och jag fick en aha-upplevelse direkt! Den ska jag jag köpa på hemvägen idag! Perfekt sammetslen hud - såg nästan retuscherad ut!!! :-)

3:04 em  
Anonymous Anonym said...

hej! tycker att din blogg är grymmt inspirerande och cool! undrade om du kunde tänka dig att lista lite bra produkter som gör hyn riktigt fräsch och full av lyster? bra highlighters, bronzeprodukter och skimmrande puder? skulle vara heaven, såhär inför våren! tack på förhand, kram!

6:35 em  
Anonymous Anonym said...

.

7:50 em  
Blogger helena said...

Star bronzern tror jag att jag ska investera i till sommaren.

anonym: vad bra att den funkar :)

J: ska bli!

10:39 em  
Anonymous Anonym said...

Hej!

jag undrar var man kan få tag på Duwoops grejer över internet ( eller butik) helst ifall du vet ngn sajt som är svensk...tackpå förhand!
anna

2:59 fm  
Anonymous Anonym said...

Vilken tur jag hade igår! Skulle ju köpa Max Factors dubbelfoundation som jag testade häromdagen. Gick till Kicks - slut i min nyans, kostar annars 150:- där. Då gick jag till H&M istället, där hade de satt ner den till 129:- (tror jag det var...) och sen fick jag ju ytterligare 10% eftersom de har medlemsvecka nu! Vad ska jag nu köpa för pengarna som blev över??? Fniss, dessutom fick jag test på en ny hårinpackning från Herbal Essenses - bra va? Go H&M!

10:29 fm  
Blogger helena said...

anna: Hej! Duwop frå du tag i på www.accessora.se och www.mrsh.se
båda är svenska sajter.

anonym: då har du nästan t j ä n a t pengar på att shoppa ju :)

10:58 fm  
Anonymous Anonym said...

Vad är det för skillnad på Juicy Tubes och Juicy Tubes Pop? Nån som vet?

3:36 em  
Blogger helena said...

Original juicy tubesen är klara och ger bara en svag nyans av färg, ibland har de lite skimmer eller glitter i sig. Popsen är mer färgrika och täckande, ibland med skimmer och en del är nästan lite metalliska. Jag upplever också att popsen är lite mentholiga och lite kylande på läpparna.

5:42 em  
Anonymous Anonym said...

Jag visste att du hade koll! Tack!

9:21 fm  

Skicka en kommentar

<< Home