torsdag, juni 15, 2006

gruff gruff

Skulle ju få testa kyckling ju...
Det började med att paketet levererades till W Petersen istället för till H Johansson. När jag väl lyckats lokalisera det känner jag att det luktar nån kryddig marinad om kartongen. Det visar sig att de två översta förpackningarna är alldeles ljumma och de två understa har spruckit. Det var bara att slänga allt i sophinken.
Ni andra Buzzadorer som grillar i helgen kan väl informera mig om hur gott det var.

22 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag har läst att fler fick trasiga förpackningar :( Inte kul.

Jag hoppade ju över denna gången, hoppas att nästa blir bättre :)

6:39 em  
Blogger Fia said...

hej!

jag har samma erfarenhet, tyckte det luktade väldigt mycket & stod & övervägde om jag vågade grilla köttet i helgen, eftersom kylklamparna var upptinade.

men problemet löstes när jag såg marinad i kartongen & upptäckte att två av dem var halvt öppnade & de andra två var öppna i varsitt hörn.

iiinte fräscht :) synd!

jättebra blog har du! läser den slaviskt! :)

6:50 em  
Blogger schmut said...

jag har tappat tron på buzzador..

6:56 em  
Blogger Sandra said...

Jösses!Jag som har lantbrevbäring får inte kycklingen förrän imorgon. Skulle inte tro att kylklamparna är kalla........jaha...tråkigt när man skulle bjuda in folk oxå.

7:03 em  
Anonymous Anonym said...

Usch, inte kul!!

7:16 em  
Anonymous Anonym said...

Vad trist! På mina låg det två kylklamparn överst.

7:17 em  
Anonymous Anonym said...

Mina förpackningar var intakta. Jättegod kyckling!

7:35 em  
Anonymous Anonym said...

Samma problem...upptinat & marinaden hade spridit sig ut i kartongen. Synd! :-(

7:48 em  
Anonymous Anonym said...

Vet du nån billigare variant på Sprayen Vit-A-Plus Body Clearing Complex Spray från MD-Formulations
. Som är en kroppsspray som sägs förbättra strukturen hos oren problem-hud på rygg, nacke, dekolletage och armar. Jag är student så jag har inte råd med den :(

8:22 em  
Blogger helena said...

Ja, jättetrist. Men Buzzador informerade iaf om det i mailet, att det var problem med plastfilmen på en del av förpackningarna och att man då inte skulle tillaga dem.

anonym: har du testat att köra en ordentlig rengöringsrutin (som du kanske gör till ansiktet) på problemområdena? Peela ett par ggr i veckan, använd ansiktsrengöring avsett för oren/finnig hy och badda med ansiktsvatten efter.

8:48 em  
Blogger Ivana said...

Det där lät inte kul. Själv missade man erbjudandet men det kanske var lika bra då :)

12:01 fm  
Blogger Fia said...

Jag hade samma problem... alla förpackningarna var sönder och ljumna. Dessutom ringde de inte på dörren när de levererade så det stod ju i trappen en bra stund. Det var den grillningen. Usch så tråkigt. Det såg ju gott ut annars. :(

12:11 fm  
Anonymous Anonym said...

Vår kyckling var intakt, isklabbar högst upp och det ringdes på dörren! Grillparty på lördag!! :-)

12:30 fm  
Anonymous Anonym said...

MINA LUKTADE VÄLDIGT MKT MARINAD OXÅ MEN VAR INTAKTA! Dock tinade, själv lade jag dem i frysen tills grillkvällen då jag inte trodde de varit frysta utan var färska!? Eller?

Hmmm... nu blir jag väldigt tveksam här.. slänga eller behålla!?

J--LA BREVBÄRARE! DE BARA STÄLLDE DET UTANFÖR DÖRREN HÄR MED! KUNDE JU ÅTMINSTONDE PLINGAT PÅ KLOCKAN.. HADE INTE ENS BEHÖVT STANNA JU! MAN HADE JU SETT DEN NÄR MAN KOM TILL DÖRREN JUH! GHAAAAA GRRRRRR........

8:10 fm  
Blogger Sandra said...

Min lantbrevbärare tutade när han kom uppför backen. Isklamparna var upptinade men kalla. Alla förpackningarna var intakta, tror jag, två satt fast i varandra och när jag tog isär dom så följde plasten med. Hur som helst mina finns i kylskåpet nu.Grillning i kväll, får väl gå igenom dom innan mer då.

11:14 fm  
Anonymous Anonym said...

jag tackade nej till kyckligen...kanske lika bra med facit i hand..Tråkigt med din grillkväll iallafall!=( Ha en trevlig helg ändå!=)

2:40 em  
Blogger helena said...

Glöm inte bort att skicka in rapporten även om ni slängt kycklingen!
Om jag fattat det rätt så får man inte nästkommande kampanjerbjudande annars.

5:45 em  
Blogger Fia said...

Hur ska man göra i den rapporten? "Vid hur många tillfällen har du buzzat om produkten?" Svar= 0 ggr....??? Tyckte det var så trist hade gärna grillat lite granna ikväll. Ja ja man får grilla något annat :)

7:22 em  
Blogger helena said...

fiddelli: Ja, jag skrev att jag inte kunde använda produkterna och varför. Men sen så har jag ju pratat med en del folk som skulle grilla med mig om kycklingen när jag fick veta att jag skulle få testa. Så jag skrev en del om vad de tyckte/sa om produkten.

9:56 em  
Anonymous Anonym said...

Jag tycks vara den enda "buzzadoren" som drygt 3 veckor sedan registreringen är måttligt imponerad då inte en pryl dykt upp. Den enda som tjänat på min registrering tycks vara du och andra...eftersom man tydligen får mer prylar ju fler som är reggade via ens namn....men å andra sidan är ju kyckling som är halvljummen i värsta fall livsfarlig så det kanske är lika bra ;-)

9:28 fm  
Blogger helena said...

Den enda är du inte, vet flera som fått vänta. Upp till fyra veckor kan det ta. Så stå ut en vecka till så kommer säkert chokladen :)

1:15 em  
Anonymous Anonym said...

Själv anser jag att du inte missade något, läs på min blogg vad jag tyckte om produkten. Kommer aldrig köpa den

9:10 em  

Skicka en kommentar

<< Home