onsdag, juni 07, 2006

lite om lumenes sminknyheter

Nu har jag tagit mig en titt på Lumenes Luminous Foam. Konsistensen är så härlig! Mer som marshmallowskum än mousse.
Tyvärr var den rosa alldeles för glittrig för min smak, men gillar man att skimra rejält så är den verkligen värd att kolla på. Färgen var jättefin, riktigt knallig rosa, men det går att få ut den ganska tunt också om man vill det.
Lite minus för doften, min första association var "tantläppstift". Det luktar som de där läppstiften man fick låna att leka med av mamma eller mormor när man var liten.

Lumene har lanserat lösögonskuggor också. Riktigt skimrande saker som ska gå att använda med både torr och fuktad pensel. Ett plus för den innovativa förpackningen. Den hade ett hål i mitten, lagom stort för att doppa penseln i. Det är annars alltid lite vanskligt med lösa skuggor tycker jag, burkarna är ofta fyllda till bredden och det är lätt hänt att en del hamnar utanför.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Har du kollat in Max faxtors nya ögonskuggor? ser spännande ut oxå.
Kolla på www.ahlens.se

8:24 fm  
Blogger helena said...

ja, dem har jag kikat på.

12:59 em  
Anonymous Anonym said...

Jag tog mig också en titt på dom och jag vill verkligen ha det rosa. Tog först rouget och sedan en tunn foundation över och det blev skitsnyggt.

4:29 em  
Anonymous Anonym said...

jag köpte lösögonskuggan från lumene. den håller sej inte längre än 5 minuter på ögonlocket, ingen skillnad om man applicerar den torr, fuktad, våt. jag prövade t.o.m att applicera den direkt ovanpå ett tjock lager av ögonmakeupbasen, då höll skuggan sitt skimmer i ungefär 7 minuter. lösögonskuggan är absolut inte värd 100 kronor!

7:03 em  

Skicka en kommentar

<< Home