lördag, augusti 27, 2005

Kleenex

Det måste väl bara finnas finare kleenex-boxar? Någon som vet? Det är lite väl mycket offentlig toalett över den här varianten.

9 Comments:

Blogger CamillaAdl said...

vart hittade du den? I USA kan man köpa kleenex boxar i vilken färg och vilket mönster man vill.. fast du kanske inte vill ha en av papp?

10:43 em  
Blogger Alison said...

Undrar om inte R.O.O.M. har en snygg plexiglasvariant?

1:36 fm  
Blogger helena said...

hittar man bara en snygg så är papp helt ok. vill liksom inte ha åhléns fula variant på mitt blivande snygga sminkbord ;)

12:07 em  
Blogger helena said...

*s* vad har man inte kleenex till?
ta bort överflödigt läppstift, dra av mascara borsten mot om det är för mkt färg på den, korrigera det ena och det andra... allt man behöver papper till, men vill slippa "dammet" annat papper eller bomull kan släppa från sig.

4:44 em  
Anonymous Anonym said...

Apoteket har cleenex i förpackningar med olika färger och mönster. 20 spänn. kan rekomendera den pastellgröna med söta rosa blommor.
annars kan du ju alltid vara lite kreativ och limma på något sött inslagningspapper runt :P

5:27 em  
Blogger helena said...

*s* näe, kleenex i rumpan är inte särskilt ekonomiskt försvarbart ;)

8:32 em  
Blogger anna said...

jag tänkte samma, att det finns ju i en massa fina kvadratlådor....men sen kom jag på att det var i usa...attans, du får resa till nyc för att skaffa kleenex...*ler* ;)

8:45 em  
Anonymous Anonym said...

Min kompis köpte en ursnygg box för Kleenex när hon var i Egypten. Mitt tips är alltså att kolla någon affär som säljer prylar från den delen av världen.

6:41 em  
Blogger helena said...

tack för tipsen!

1:52 em  

Skicka en kommentar

<< Home