onsdag, september 14, 2005

ebay

Vet inte om jag kan hålla mig ifrån ebay så värst länge till. Nu har jag varit väldigt osmart och börjat botanisera bland allt som säljs där. På ebay kan jag få tag på Bobbi Brown, Stila, Kevyn Aucoin, Nars etc. Anledningarna till att låta bli blir allt lättare att ignorera. Jag har ingen karaktär.

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

Helena, du som kanske har lite bättre koll än vad jag har, vad använder man för att applicera kramögonskugga? jag köpte en superläcker rosaskimrande på Bodyshop för någon dag sedan men har hitills bara använt fingrarna till den. Det känns lite småsnuksigt att använda fingrarna då det kan finnas en hel del bakterier där.


Jag vill också börja handla mer på ebay, men då kommer jag inte ha råd att köpa spel : /

10:34 fm  
Anonymous Anonym said...

Aha, av någon aledning vägrar iBooken låta mig skriva in mitt namn och sånt. den där kommentaren ovan är från Dilona. Ifall du undrade :)

Det är således denna också.

10:35 fm  
Blogger helena said...

Hej Dilona
Jag använder också fingrarna till krämskugga. Man skulle väl kunna använda skumapplikator men det blir knappast lika bra.
Använder man rena fingrar och inser att skuggans livslängd förkortas en del så är det nog inga problem.

10:44 fm  
Blogger helena said...

stina: se där, argumenten mot försvinner hela tiden ;) men jag är mest orolig för att jag ska göra av med för mkt pengar.

10:46 fm  
Anonymous Anonym said...

jag är mest orolig för Tradera... kan inte hålla mig därifrån och jag hittar mer och mer att bjuda på... så lätt att klicka - så jobbigt att betala.... :)

1:58 em  
Blogger helena said...

tradera är också farligt, men bara lite lagom :)
det finns så mycket mycket mer att bjuda på på ebay har jag märkt...

2:08 em  
Anonymous Anonym said...

Jag behöver din hjälp! Du verkar ha testat allt i sminkväg, och du kanske även testat det jag har problem med att hitta? Kolla in på min blogg angående Sarah Jessica Parkers glänsande kinder. Vad behöver man för smink för det? Märken? Hjälp! (och tack för en bra blogg..)

7:55 em  
Blogger Maria said...

Ebay (och Tradera) är svårt vanebildande...

Gissa vad jag vunnit idag?!?! Kolla på bloggen. Ska bli skiiit kul!!!

8:10 em  
Anonymous Anonym said...

ebay är farligt. speciellt när man hittar 'lots' med en bunke grejer av samma märke. en gång fick jag för mig att jag behövde 6 stycken olika juicy tubes och 10 sephora läppstift. på ebay känns det som om allting 'behövs'

8:40 em  
Blogger helena said...

ida: kul att du gillar min blog :)
har svarat på din förfrågan hos dig.

pollymia: gud vad kul, de bilderna måste vi få se!

lisa: jag ska uppenbarligen leta efter "lots" ;)

11:08 em  

Skicka en kommentar

<< Home