torsdag, september 08, 2005

Ebba går vidare

Läser hos Hedgehog-Sara att Ebba von Sydow blir ny chefredaktör på Vecko Revyn. Grattis Ebba!
Men hur ska man få sin Ebba-dos tillgodosedd nu då? Jag tror inte att hon kommer ändra om hos VR tillräckligt mycket för att jag ska vilja läsa den.
Det ska bli spännande att se vem som får ta över Expressen fredag, och vad det blir för förändringar där. En ny Ebba lär bli svår att hitta.
Läs mer om Ebbas flytt här.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej! Jag har nu bestämt mig för att ta tag i mina hudproblem och behöver tips på billiga(!) och bra produkter; rengöringsmjölk, ansiktsvatten, olja/serum, ögonkräm, nattkräm samt dagkräm :) Min hy är väldigt blandad, på vissa partier har jag akne, medans andra är torra. Hjälp tack!

1:11 em  
Blogger helena said...

Hej!
Har man hudproblem är det svårt att lyckas med de allra billigaste produkterna tror jag. Själv får jag en del hårda "pluttar" på kinderna. Men de är bra mkt finare sen jag började med rengöring från MD.
Mitt tips är att du kollar på märken som specialiserar sig på hudvård.
Ofta kan man köpa testförpackningar. På www.hudoteket.se kan man t ex köpa testset med rengöring, dagkräm etc från MD för alla olika hudtyper.
Gör det lite ont i plånboken så tänk på att de dyrare produkterna oftast är drygare, man blir mer noga med att ta rätt mängd.
Lycka till!

2:44 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har faktiskt två st tips på bra och billiga produktserier som jag tycker funkar på min blandhy, speciellt när jag blir finnig. Dels är det Yves Rochers gröna serie (tror den heter Biosource), där finns bl a en mattgörande dagcreme som är underbar. Sen tycker jag faktiskt att Garniers blåa serie är toppenbra. Fräscha produkter till mycket bra priser!

3:58 em  
Anonymous Anonym said...

Tack för tipsen! Vart hittar jag Ganiers serie?

11:48 fm  
Blogger helena said...

anonym: det är de som gör fructis. här hos mig finns det på hm, åhléns och kicks iaf. säkert har coop och ica det också.

4:05 em  
Anonymous Anonym said...

Hej, är det någon som vet var man kan köpa det här läppserumet från Hollywood prescription som Paris Hilton är "taleskvinna" för i Sverige?

3:16 em  

Skicka en kommentar

<< Home