onsdag, december 28, 2005

L´extrême

Jag har börjat testa Lancômes L´extrême mascara. Fick den med någon tidning, kanske Elle.
Mascaran är bra. Fransarna blir långa och borsten plockar upp även de små som kan vara svåra att komma åt. Jag tyckte den var bra från dag ett, vilket är ovanligt för mig. De flesta mascaror brukar kännas lite för blöta de första veckorna.
L´extreme är i stil med min favvo MagnaScopic från Estée Lauders, kanske t o m lika bra.

10 Comments:

Blogger Anna-Karin said...

Har provat MagnaScopic efter din inrådan och den är bra, men som du säger, den kändes lite "blöt" i början. Tack för tipset!

5:40 em  
Blogger helena said...

Ett tips är att varva. Jag använder mina mascaror i max 3 mån. När det är en mån kvar så köper jag en ny. Den nya använder jag till vardags och den gamla (som mot slutet oftast är allra bäst) som "fläska på" mascara till helgen.

5:45 em  
Anonymous Anonym said...

jag hade sett fram emot att få Diorshow asken i julklapp, har prövat andra mascaror under hösten men längtat tillbaka till diorshow...Pojken frågade efter den på åhlens o får en färdiginslagen ask, när jag öppnar den är det med ultimeyes...bläh...Men den är ganska ok:)
Jag köpte elle för jag ville testa lextreme o jag funderade på hur torr den kommer va efter en månad.. Hade hypnose ett tag o den var rätt så torr väldigt snabbt:( O stort minus där för hylsan då den lätt gled ur handen..

6:45 em  
Blogger helena said...

osis :)
Tur då att det inte var en produkt som man ska leva med ett bra tag.
Nej, jag håller med de får inte torka för snabbt heller.
Nästa grej att tänka på för tillverkarna är kanske en ergonomiskt riktig hylsa. Jag vill gärna att det ska vara lite tyngd i dem.

6:50 em  
Anonymous Anonym said...

Är det någon som testat "Lash queen" från helena rubenstein?

6:50 em  
Anonymous Anonym said...

hur var fylligheten då?
fylliga fransar? :)

6:53 em  
Blogger helena said...

Den förlänger men bygger inte upp så mycket fyllighet. Tror att det är Hypnose mascaran som kör mer på fylligheten.

6:59 em  
Anonymous Anonym said...

jag ville ju ändå egentligen ha den vattenfasta varianten så det kanske var lika bra :) Åh vilka I-landproblem man har :)
Jag tappade hypnose i soffan för att den gled ur så lätt :(

7:11 em  
Anonymous Anonym said...

En idé till alla tillverkare är kanske att göra förpackningarna mindre och sälja dem i flerpack istället. Detta gör ju att man kan byta mascara oftare. Man får ju slänga mascaran när det är jättemycket kvar i den pga bakterie-risken och det känns trist tycker jag! Jag älskar när jag får prover på mascaror för dessa har precis rätt storlek och räcker precis lagom länge!

9:44 fm  
Blogger helena said...

Ja, det kan kännas lite surt att slänga en mascara när det är rätt mkt kvar av den. De små proverna gillar jag också. Men det är lättare att måla med de större, det blir stadigare.

11:40 fm  

Skicka en kommentar

<< Home