tisdag, mars 14, 2006

Blogger strul

Hemsidan är uppdaterad.
Det verkar omöjligt att ladda upp bilder på Blogger idag, så det kanske dröjer lite innan det blir några fler inlägg.

9 Comments:

Anonymous Anonym said...

De håller antagligen på att flytta just den server din blogg ligger på, de verkar hålla på med det just nu.
Dert funkar nog snart igen.

12:28 em  
Blogger helena said...

Känns som om de flyttar servrar rätt ofta nuförtiden. Jag har haft mkt strul de senaste veckorna.

12:30 em  
Anonymous Anonym said...

Hej,
Medan vi väntar på ännu ett av Lgb's underbara inlägg så har jag ett kul tips på en kosmetiksida: http://www.danreadcosmetics.com/
testa att klicka i att man ska översätta den till svenska - jag höll på att garva ihjäl mig! Den översättningen spränger alla gränser! Mycket nöje!
:-)

12:45 em  
Anonymous Anonym said...

hejsan. du verkar ju verkligen kunna det mesta om smink, så jag tänkte du kunde hjälpa mej med det här: jag skulle vilja köpa ett puder som gör så att jag ser lite solbränd ut, med en gnutta skimmer i, i budgetstil. Do you know any? var innne på cubus idag och den otroligt snäsiga tjejen som jobbade där sa att man var tvungen att vara solbränd för att använda det som jag frågade om, det verkar ju helkonstigt?

7:35 em  
Anonymous Anonym said...

jaa, som sagt kan man ju passa på att ställa en liten fråga här :) röd ögonskugga, hur ska man använda den på bästa sätt? känns inte helt kul att bara lägga över hela ögonlocket, får mer trött intryck av hela ögat då. sen så undrade jag först vilken färg på ögonskugga jag kan införskaffa för vardagen, någon som är rätt basic och som alltid funkar, och slutligen vad det är för nåt som gäller i sommar sminkmässigt? :D

7:44 em  
Blogger CV said...

Kan du ge ett bra svar på vilket läppstift som passar en kille bäst? Det handlar om en kille som inte är homosexuell (inget fel i det i och för sig.)
Jag känner flera yngre killar som gillar att sminka sig.
RS
kulturbloggen.com

9:19 em  
Blogger helena said...

stina: du ska satsa på ett bronzingpuder, och bara lägga det väldigt sparsamt på de ställen du vanligtvis får den första brännan på (kinderna, pannan, näsryggen)
IsaDoras terracottapuder är ett budgetalternativ som brukar få väldigt bra betyg och står sig i konkurrens med dyrare.

anonym: när det gäller färgglada skuggor så tycker jag det är snyggt att lägga den maffigt på den rörliga delen av ögonlocket. En annan variant är att lägga det i ett v i yttervrån (kattögon) sudda inåt i globlinjen, och fyll i resten av den rörliga delen av ögonlocket i en cool kontrastfärg, alternativt en neutral lite skimrig skugga.
Till vardags funkar allt tycker jag, bara det är snyggt lagt och det är en färg man trivs i.
På sommaren funkar alltid bronziga och guldiga färger och brända toner. Men de fruktiga klara färgerna och de pudriga pastellerna som gäller i vår kommer också funka finfint även i sommar. Passa på att frossa i färg när du börjar få lite bränna.

CV: Fler och fler killar sminkar sig, jag tycker det är kul.
Är man ute efter att se sminkad ut så funkar det med vilket läppstift som helst. Men vill man mer förstärka sina drag och se allmänt pigg och fräsch ut så tycker jag man ska satsa på ett läppbalsam. Det finns många varianter som har en aning färg i sig utan att det ser målat ut. På så sätt framhäver man sin egna färg på läpparna och de blir mjuka och fina, fnas är inget kul på varken killar eller tjejer.
"Hydracolor" är en bra variant som säljs på t ex Åhléns för en knapp femtiolapp. Finns i en mängd färger.

9:59 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har sett att du brukar handla på hqhair ibland, och om du går till hqhair genom den här sidan får man 10% rabatt http://www.beautybible.com/offer_hqhair.htm
Det verkade som den funkade nu när jag handlade iallafall :)

11:45 em  
Blogger helena said...

tack för tipset misso!

9:10 fm  

Skicka en kommentar

<< Home