lördag, april 29, 2006

Testing, testing...

Jag letar med ljus och lykta efter en bra "soft bronzer", en bodylotion med en aning b.u.s i som gradvis ger en naturlig bränna. Förra försöket var mindre lyckat, men jag ger inte upp utan nu testar jag Loréals Nutribronze.

Fler saker som ska testas och recenseras framöver:
Estée Lauder Day Wear Plus SPF 15
Bienfait Multi-Vital SPF 30 lotion
Perfect Contour Kajal från IsaDora

28 Comments:

Anonymous Anonym said...

Sjäklv har jag Natusan Holiday Skin farir to normal skin och den funkar bra på mig som är väldigt ljus. Ger lite lagom färg på benen så det ser inte onaturligt ut mot resten av kroppen och är lätt att få jämn och blir inte orange.

1:43 em  
Anonymous Anonym said...

jag tyckte att Dove funkade jättebra - på mig iallafall!!

2:08 em  
Blogger helena said...

nettan: natusan har det tipsats en del om, men jag har inte lyckats hitta den än.

hedgehog: bus-produkter funkar nog väldigt olika från person till person eftersom det är den egna huden som ändrar i färg.
På mig var den lite orange, men det stora problemet tycker jag var att det gick så snabbt att få full bus-effekt. Jag vill ha det sådär riktigt gradvis, för jag tycker det är så himla svårt med bus.

2:26 em  
Anonymous Anonym said...

jag har använt den från loréal i ett par dagar nu, och jag tycker inte det händer någonting! köpte fair-varianten, och har fått smörja in 2 gånger om dagen för att det ens skulle synas lite.. trist, för den är verkligen skön och luktar gott!

3:58 em  
Blogger helena said...

maria: har precis smörjt mig och den är ju superskön. Trist att du inte verkar få nån färg, men jag vill verkligen ha en som är långsam. Vad jag har kunnat läsa mig till så ska det ta upp till 7 dagar för att gradvis uppnå full buseffekt, och det är precis vad jag är ute efter.

4:31 em  
Anonymous Anonym said...

Jag är väldigt skeptis till att använda BUS produker i ansiktet för jag får för mig att de täpper till porerna så (stämmer det?) Men nu såg jag att nivea har en nyhet, en dagcreme med aningen bus i. Vad tror du om den?

4:31 em  
Anonymous Anonym said...

jag har använt doves summer glow body lotion för ljus till normal hy.
redan efter första appliceringen märkte jag skillnad, och nu när jag smörjt in mig tre gånger är det faktiskt rätt stor skillnad.
superbra och superbillig!

4:32 em  
Blogger helena said...

frida: ska man ha det i ansiktet så kan man definitivt använda bus-produkter som är anpassade för det. Det finns i de flesta märken idag.
Själv har jag hellre en färgad dagkräm i ansiktet, jag har gjort big bus-mistake i ansiktet en gång och vill inte riskera att göra om det, man får ju leva med det ett par dar :)

anna: men det är liksom det jag tycker är problemet, att det går för snabbt. Vill jag ha full bus direkt så använder jag hellre en "riktig" bus-produkt.

4:38 em  
Anonymous Anonym said...

jaa.. var hittar man den dära natusan!? har testat dove summer glow men jag är inte övertygad om att den e så bra...

5:28 em  
Anonymous Anonym said...

Hej!
jag har använt Nautsan, och den är kanon. vart den finns??
På Hemköp! (Läste nånstans att bara Hemköp/willys har rätten till den, men det kan vara fel)
Lycka till!

6:09 em  
Anonymous Anonym said...

Hej!
Har du testat nån bra foundationborste? Jag är lite sugen på att köpa en. Helst inte alltför dyr.
Har nån annan några tips?

6:15 em  
Anonymous Anonym said...

Jag var inte så förtjust i Dove summer glow, tyckte att den lätt blev flammig och orange. Har natusan holiday skin nu, tycker att den är superbra. Den ger bra, naturlig färg. Jag har sett den på Hemköp och Willys (så att det bara är dem som säljer den kan kanske stämma).

6:43 em  
Anonymous Anonym said...

Hej hej! Jag har precis köpt och börjat använda Niveas "Summer beauty", en body lotion med lätt b.u.s. effekt. Jag är väldigt ljus i hyn (använde Make up stores foundation "milk" tidigare vilket nog illustrerar det hela rätt bra...)och jag tycker att den är bra för mig hittills. Inte för mörk alls utan man ser lite gyllene ut. Kanske är min näsa som leker lite med mig men jag skulle säga att lukten påminner om pomelon/grapefrukt. Helt ok. /Sandra

6:44 em  
Anonymous Anonym said...

själv anser jag att Natusans nya BUS bodylotion är skitbra!

/Rouaa

11:15 em  
Anonymous Anonym said...

Ser fram emot recensionen av Bienfait multi-vital. Har hört mycket bra om den, så jag funderar på att köpa den. Väntar till efter din recension:)

9:15 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej! Jag skulle vilja ha tips på en bra lätt färgad dagkräm eller foundation med solskyddsfaktor att använda i sommar. Vill ha en som känns lätt och inte så täckande. Tips?

9:50 fm  
Anonymous Anonym said...

Natusans har jag hittat överallt i Stockholm! Finns på H&M! :D

3:38 em  
Blogger CV said...

Hoppsan, jag trodde jag var i bloggen nyss. Och jag skrev i gästboken. Men du har ju kommentarer. Vad bra.
Jag trodde fula påhopp gjort att du stängt kommentarerna. Men de där trollen bör inte få vinna.
RS
kulturbloggen.com

5:04 em  
Anonymous Anonym said...

jag är själv av den väldigt ljusa typen (läs: blekvita. min hud har inte sett solen på typ 7 år säkert och blir rosa/röd av solen, sedan lite mindre blek) och har använt natusans holiday skin de senaste veckorna. till en början varje dag i en vecka och sen ca 1-3 ggr i veckan. tycker den är helt perfekt sålänge man smörjer in den jämt.
har alltid varit nöjd med min ljusa hudfärg men nu ser jag lite friskare ut ;)

5:18 em  
Anonymous Anonym said...

Konstigt att du inte gillade Doves nya shimmerlotion med BUS. Har precis köpt den och den funkar super på min hy. Lite bus som gör min kropp ngt gyllene. Fast det beror nog på vad man har för pigment... det blir nog olika resultat. Den blir nämligen inte orange på mig. För mig är den en 4a.

Jergens har ju oxå en bus vetja och så tror jag även att Lumene oxå har en. Tyvärr inte provat den från Lumene men deras andra prod är ju bra.

5:26 em  
Blogger helena said...

li: använder inte foundationborste så jag kan tyvärr inte rekommendera nån.

anna: moisture sheer tint från clinique gillar jag skarpt, har spf 15.

cv: nej, stänga av vill jag absolut inte. Det är som du säger de skulle vinna då, och största delen av kommentarerna är ju från toppenmänniskor.

ida: ja, bus är högst individuellt så det kan ju funka utmärkt för nån annan. För mig blev effekten för stark för snabbt.

8:35 em  
Anonymous Anonym said...

Absolut basta produkten ar Johnson's (Natusan) Holidayskin. Finns bade for kropp och ansikte samt for olika hudtoner och typer. SOm om det inte vore nog sa ar den billig med! Fragan ar om den kommit till sverige an?

11:44 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag har precis köpt Doves b.u.s. och undrar om jag kan använda den i ansiktet också? Någon som vet?

5:06 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har testat Natusan nu, den är ju bra men jag blev ändå lite besviken på lukten efter ett tag. Ska det vara så svårt att fixa en bus-produkt som inte luktar illa??

9:58 fm  
Blogger Puma said...

Dove är jättebra och man kan välja om man vill ha ljusare eller mörkare nyans!

9:37 em  
Anonymous Anonym said...

vart kan man hitta Natusan? bor i sthlm : )

8:51 em  
Anonymous Anonym said...

är det någon som vet om en superbra foundation som håller LÄNGE!?, alla mina försvinner efter några timmar!

8:53 em  
Anonymous Anonym said...

jag tycker att det tar för lång tid innan man blir brun när man använder natusan holiday skin lotion, så jag använde brun utan sol i stället, fungerade superbra!. glöm inte fötterna, mina är typ kritvita : )

10:31 em  

Skicka en kommentar

<< Home