onsdag, juli 27, 2005

Jag vill ha Bobbi!

Snälla säg att jag har fel och att Bobbi Browns produkter faktiskt säljs i Sverige. Jag vill så gärna ha ett ex av deras Long-wear gel eyeliner. Kolla vilka läckra burkar. Finns i färgerna Chocolate shimmer, Ivy shimmer, Graphite shimmer och Saphire shimmer.

8 Comments:

Blogger Elin said...

Jag såg hur många Bobbi Brownbutiker som helst på semestern i HK och jag har aldrig hört talas om det förut, och konservativ och trist som jag är så gick jag aldrig in i butikerna och kollade.Det kanske var dumt?

9:43 em  
Anonymous Anonym said...

För en massa år sedan brukade jag handla hårfärgningsgrejer på Taj Mahal (i sthlm) och då, på den tiden, sålde dem Bobbi Brown-smink. Jag vet dock inte om dem fortfarande gör det och hur pass ofta dem i så fall tar in nya produkter. Det säkraste kortet är antagligen att internetshoppa.

10:14 em  
Blogger helena said...

suck för internetshopping! Det är alldeles utmärkt när man ska köpa böcker och skivor... men smink? Jag vill ju strosa bland burkarna, testa och känna.

11:02 em  
Anonymous Anonym said...

Jag köpte eyelinern på semestern efter att ha sett den hajpas lite var stans bla i bergdorf blondes och in style. Den är jätte bra och sitter som berget. Men egentligen går kakeyelinern från Make up Store lika bra.

1:29 fm  
Blogger helena said...

Men nu när jag sett de här söta burkarna så går det inte lika bra med selleri :)

10:28 fm  
Anonymous Anonym said...

ah, you read my mind.
den var jag och lustade efter igår vilket slutade med att jag dammsög ebay utan resultat.

11:44 fm  
Blogger helena said...

Undrar om man kan maila dem och be dem skaffa sig en generalleverantör här i sverige. Om alla mailar dem så kanske de kan inse att det finns en efterfrågan på deras produkter. Maila Bobbi nu!

1:02 em  
Anonymous Anonym said...

MAC har en liknande produkt som heter Fluidline.

Beskrivning:
Ultra-smooth, Fluidline’s gel formula provides the precision of a liquid liner with a silkier, softer finish. Goes on “foolproof” with a brush in an easy dip-and-stroke action. Long-wearing. Smudge-proof. Lines up in a rich array of colours and finishes.
3g/0.1 US OZ.

Den tycker jag funkar jättebra och är riktig nöjd med köpet. Finns i många olika nyanser alltifrån kalla till varma färger vilket gör det lätt att hitta något man tycker om. Många av färgerna passar perfekt till hösten. Har bra hållbarhet och är enkelt att ta bort med en makeup borttagare för vattenfast produkter. Är smudge-proof men man måste låta den torka en liten, liten stund först innan. Jag var tveksam i början pga att man måste använda en separat pensel för att lägga på den men det var rätt enkelt och lätt att applicera. Jag har inte provat Bobbi Browns version (annars är jag en fan av deras produkter) men MAC borde fungera minst lika bra som Bobbi Brown.
Bobbi Browns make-up filosofi är att en kvinna som använda deras produkter ska ha en naturlig look- the 'no-make-up' make-up look vilket då innebär att inspiration till färgskalan brukar hämtas från naturen med mycket 'earthy' tones medan MAC har alla möliga färger från naturliga till 'way-out-there' färger för en annan look. So it all depends on what you're looking for!
Så där så! Nu blev det för långt!

10:31 fm  

Skicka en kommentar

<< Home