måndag, juli 04, 2005

Måste passa på...

Oj, vad folk det kom nu... Hej på er!
Nu måste jag ju passa på att be er lämna tips på era favoritprodukter. Bästa eyelinern, handkrämen eller vad som helst.

12 Comments:

Anonymous Anonym said...

har faktiskt ett tips till DIG... du säger att du tycker om läppglans som e sådär klistrigt... det finns ett läppglans, som e sjukt klistrigt, å aldrig går bort ungefär, heter "Garden" och märket, är VICTORIAS SECRET, trot eller ej... Priset ligger på cirkus 60-70 kr... för en lika stor tub som juicy tubes är. Finns bl.a. på södermalm på Hello Kitty butiken på Södermannagatan. mellan bondegatan och skånegatan. GOOD LUCK!

10:34 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag är här precis som vanligt. Kul at du blev sommarbloggare. Iallafall, min favoritprodukt är Niveas hudlotion med guldglitter. Superläckert på lagom solbrända ben och i klyftan. Den har ett hyfsat diskret guldskimmer som inte (till skillnad från många andra) känns billig (fast den är skitbillig!)

10:34 fm  
Anonymous Anonym said...

hahah. kollade faktiskt på victorias secret va den hette. eftersom det inte står på tuben så var jag lite osäker. å den heter SWEET TALK.

10:37 fm  
Blogger helena said...

Janne: jag har hör talas om glossen från V S men har aldrig testat. Men det låter ju som om man borde det :) Tackar för tipset!

Dilona: Är det pure energy de menar? Jag älskar den! Perfekt som du säger för oss blekisar.

10:39 fm  
Anonymous Anonym said...

Så heter den säkert. Vad jag minns så har de inte fler än en glittrig lotion (?). Jag har haft en annan guldglittrig från apoteket förut, men den var vidrig. Man blev guldfärgad istället för skimrande av den. Den kan kanske funka som teatersmink.

11:04 fm  
Blogger The Female Dinousaur said...

MakeUp Store har jättebra läppglans i burk. Med eller utan glitter och superkrämig konsistens...

11:45 fm  
Anonymous Anonym said...

favorit är make up stores lipgloss i burk, nyansen fab. ser ätbart ut. jag tom drömde om läppglanset innan jag köpte det... god 2:a är cliniques super city block, en oljefri solskyddskräm i spf 25 som är lätt tintad. känns inte så mycket strand och oljeslir som de flesta solskyddrämer.

jag skulle lätt kunna prata smink och hudvård hela dagen. tack gode gud för tradera och folk som säljer dyra produkter lite billigare.

8:56 em  
Blogger helena said...

Både biggis och lisa tippar om make up stores läppglans. Men jag måste säga att jag har rätt svårt för glans på burk. Det blir snabbt rätt käckligt. Men de har definitivt läckra färger.
Kan väl inte vara så svårt att trycka in detta i tuber istället :)

9:12 em  
Anonymous Anonym said...

Mina favvohandkrämer är: 1. Ginger Hand Lotion från Bath & Body Works. Den måste jag alltid hamstra när jag (eller nån polare) åker till staterna. Ingefäran är lite läkande & bakteriedödande, toppen för fnasiga, nariga vinterhänder. Har dessutom fräsch doft. 2. Body Shops hand- och nagelkräm med mandelolja. Urskön, inte det minsta fet eller kladdig. Doftar lite nötigt, inte det minsta parfymaktigt. Toppen helt enkelt!

10:25 em  
Anonymous Anonym said...

Smooth down conditioner från Redken är ett riktigt, riktigt bra balsam för oss med frissiga hår. Håret liksom hålls ihop och blir supermjukt! Ska komplettera med schampoot och inpackningen när det kommer in fler pengar på kontot..

11:23 em  
Anonymous Anonym said...

Jelly Jam lipgloss från Jane Hellen är jättebra, klistrigt och sitter superlänge. (Dock inte så pussvänligt, men annars sitter det bra) Vet inte om det finns kvar på marknaden längre, kan vara värt att kolla upp. Ganska billigt också, typ 40 spänn.

Superbra blogg förresten!

11:34 fm  
Blogger helena said...

Jelly Jam måste jag kolla upp. Kul att du gillar bloggen :)

2:54 em  

Skicka en kommentar

<< Home