torsdag, augusti 04, 2005

Buskigt värre

Är i plocktagen. Kommer man någonsin att vänja sig vid denna smärta? Jag avskyr att plocka ögonbrynen. Det är tråkigt och det gör ont! Men vill man vara fin så får man som bekant lida pin. Det står i bibeln eller nåt...

14 Comments:

Anonymous Anonym said...

det slutade jag med för femhundra år sen, samtidigt som jag slutade vaxa... det gör föööör ont - jag klarar inte smärtan.

Mina bryn får se ut som de gör.

9:57 em  
Blogger helena said...

Jag skulle välkomna trenden "buskigt á la Brooke Shields på 80-talet"
Samtidigt är det svårt att låta bli pincetten. Det blir liksom så mycket mer yta att måla på ;)

10:02 em  
Blogger Karin said...

Jag tycker att ögonbrynhårsnerverna skulle lugna ner sig, precis som det inte gör ont efter ett tag med håruppdragningsmaskinen.

10:23 em  
Blogger helena said...

Nä, nu blev det väldigt otäckt här... håruppdragningsmaskin! Sånt vill jag inte ens tänka på :)

10:30 em  
Anonymous Anonym said...

Det där är nog olika tror jag. Själv har jag vant mig. Jag har inga problem med att plocka själv, tycker inte att det gör direkt ont alls längre.
Men jag minns första gången jag fick de plockade. Min frisör tyckte att det skulle vara fint och satan vad ont det gjorde!

12:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Min kille får plocka mina, som tur är har jag inte mcyket som behöver plockas. Men det är mycket lättare när han plockar för då är jag inte beredd :)

7:35 fm  
Anonymous Anonym said...

Haha, min sambo målade mina tånaglar när jag var gravid och han brukar även färga mitt hår - bra kille va? Dessutom är han sexig!

8:42 fm  
Blogger Vi på Kantarellen said...

Jag letar efter ett ställe här i Nybban som kan vaxa mina ögonbryn... Jag är nog inte riktigt klok egentligen.

9:03 fm  
Blogger helena said...

att vaxa brynen är nog det som är minst smärtsamt, och det går snabbt :)
Själv fick jag helt fel form när jag gjorde det sist. Såg muchos märklig ut ett bra tag. Så nu får jag stå ut m plocket själv.

10:06 fm  
Blogger Gagga said...

Har plockat mina ögonbryn sen tidiga tonår tills jag för några år sen pötsligt inte såg att de behövde plockas. Så det blev glasögon o nu SER jag att de behöver plockas; fram med pincetten, av med glasögonen ;
ser inte att plocka. DET GÅR INTE att plocka med glasögonen på!!!

11:02 fm  
Anonymous Anonym said...

*fniss*
klart det står i bibeln! precis bredvid "livet är för kort för att gå osminkad" eller hur var det? :)

jag vaxade mina små håriga på salong sist, skitsmidigt!
gjorde inte alls speciellt ont och har man inte så mycket att plocka hemma själv så tycker jag att det känns uthärdligt.

fan, smärtan plus det där pilligapilliga som gör att man får ont i magen är det värsta. grrr!

1:47 em  
Blogger helena said...

Har hållt på o plockat i 10 år nu. Har jag inte vant mig än så lär jag väl aldrig göra det. Men med tiden har man ju iaf övat in tekniken så det går lite snabbare

4:53 em  
Blogger Maria said...

Jag har vant mig och kan inte låta bli, skulle skrämma folk då!!! Vaxa har jag aldrig provat, varken ben eller bryn, jag gråter ju om jag tar en sådan där silkepil eller vad de heter på benen, aaaaaaaaj vad ont det gör!!! Så jag plockar och rakar, mesig som jag är.

6:32 em  
Blogger jo said...

Området ovanför ögonen är väl ok - där kan man få riktigt bra grepp också. Efter kanske 13 års plockning så är det en kombinerad smärta/njutning att rycka små spirande strån. Men däremot MELLAN brynen, där vänjer jag mig aldrig. Tårarna väller fram. Och jag börjar nysa.

2:05 em  

Skicka en kommentar

<< Home