onsdag, augusti 03, 2005

Vem tror ni vinner?

Jag tror att Kahleen tar hem den här omgången av Top model.
De sista avsnitten är alltid bäst. Sånt jäkla tjafs! Hur kul som helst.

Uppdatering:
Kolla inte på kommentarerna om ni inte vill veta vem som vinner. Sånt här är så tråkigt. Ska man behöva ta bort möjligheten att kommentera anonymt?

16 Comments:

Anonymous Anonym said...

Visserligen har jag inte följt den här säsongen så noga, men jag råkade snubbla in på Im am Fashion precis när säsongen avslutats i USA, så redan efter första avsnittet visste jag vem som skulle vinna. Lite trist, faktiskt. Jag hade nog följt det mer annars..

11:20 em  
Blogger Malin said...

Jag undrar om du har något tips på en bra läppglans?

11:28 em  
Anonymous Anonym said...

Fan också... missade avsnittet:(
Men det går väl i repris?

11:33 em  
Blogger helena said...

Malin: självklart! Mina favoriter är Juicy tubes, lollipop t ex är en jättesnygg färg. Vill man ha en lite mer skir färg så kan Myrtille kanske passa. OBS gillar man inte klistriga läppglans så ska man inte lägga pengar på Juicy tubesen.
Jag skrev nyligen om MACs läppgelé, ett superbra glans som inte klistrar nåt alls. I den kategorin finns också Estee Lauders lipgloss balm. Båda varianterna har skira färger.
Mer täckande färg har Cliniques colour surge. Kolla gärna in mina recensioner under länke´n "Lipgloss Bitch ger beyget..."

Jessica: ingen aning om det går i repris. Nästa vecka är det iaf final, då sänds dubbelavsnitt.

11:39 em  
Anonymous Anonym said...

Jag missade också Top Model, går i repris på lördagar vid fem tror jag. Jag hoppas att Naima vinner, hon är lite cool och edgy sådär och skulle passa i modebranschen.

12:42 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag råka veta att Naima vinner! Vilket jag tycker är helt på sin rätt.

8:33 fm  
Anonymous Anonym said...

Åh, man får ju inte berätta vem som vinner! Jag visste också, men tog reda på det själv, det var lågt att berätta för andra som inte vill veta!!!

8:56 fm  
Anonymous Anonym said...

anonym - fy vad taskigt gjort - skitdåligt av dig att berätta.

Iofs hejar jag på henne, men hade gärna velat se finalen utan att veta. Idiot!

9:39 fm  
Anonymous Anonym said...

IdioT! om det där var sant, så var det jävligt dåligt gjort!

9:52 fm  
Blogger Malin said...

Lippglossbitch: Okej tack så mycket hade faktiskt funderat på en juicy tube! Får väl bli en sån på shopping rundan imorgon. Något bra tips på puder? Har funderat på Make up stores löspuder men vet inte riktigt vad tror du?

10:01 fm  
Blogger helena said...

Malin: Jag har bara testat deras fasta puder. Jag kan rekommendera Lancômes lösa. Men den är lite lätt parfymerad, så är man känslig för sånt så ska man nog välja nåt annat. Men det är ett suveränt puder, lätt och sammetslent.
Annars gillar jag Clarins puder också.

10:18 fm  
Anonymous Anonym said...

hur vet ni att naima vinner kan ju vara ett skämt för att röra runt i grytan så att säga

1:08 em  
Blogger helena said...

Så kan det naturligtvis vara. Men syftet med kommentaren var att förstöra för oss som faktiskt gillar Top model och har sett fram emot finalen.

1:23 em  
Blogger Maria said...

Har inte kikat vem som vinner för jag vill inte veta (men hoppas på Naima). Men du vet väl att du kan radera enstaka kommentarer? Det har jag gjort när jag fick en av det olämliga slaget...

6:06 em  
Anonymous Anonym said...

Naima eller Kahleen, hoppas jag på! Tycker inte att Kenyah (stavas?) visat någon model-kvalité, inte på grund av hennes vikt utan pga hennes uppträdande och hennes bilder.

6:19 em  
Blogger helena said...

Pollymia: jo jag vet att man kan det, men när jag kollade bloggen i dag så hade flera redan sett det och skrivit kommentarer om det. Så jag valde att "varna" direkt i inlägget istället.

6:31 em  

Skicka en kommentar

<< Home