onsdag, augusti 03, 2005

Mascaran är köpt

Tack för alla tips om budgetmascaror!
Idag inhandlades en Max Factor stretch mascara. När en del av er tipsade om denna så påmindes jag om att jag alltid använde stretchmascaran fram till för ca 5 år sen. Det är en riktigt bra mascara i det prisläget. Idag gav jag 89kr på Åhléns, men det var rea tror jag. Hm, man kanske skulle passa på att köpa en brun också...

5 Comments:

Blogger Therése said...

Tänkte ju skriva på Top Model-posten, men jag vill ju inte veta vem som vinner i förväg! =( Hejar på Kahleen!
Har bestämt mig nu Lb, de blir fåfängan som vinner, snart blir de att åka till stan å inhandla diverse saker. Har varit hos min bästa vän nu som råkar vara frisör, de blev ju lite godis till håret, då måste jag ju va snäll mot resten av kroppen också =)

1:08 em  
Blogger Therése said...

E du nöjd me mascaran förresten? Lika bra som för 5 år sedan?

1:08 em  
Blogger helena said...

Klokt val, fåfängan måste få vinna ibland :)
Stretchmascaran duger riktigt bra, men jag ser den som ett billigare alternativ. Kommer nog inte sluta köpa min favvo.

1:25 em  
Anonymous Anonym said...

Det är inte bra att köpa smink överhuvud taget på rea, som det är färsk vara och har sitt utgångsdatum. Dvs ifall du inte vill framkalla allergiska reaktioner som du kan få av det.. Fast visst lockar det att köpa ngt billigare! Men det är något att tänka på i framtiden iallafall :)

2:00 em  
Blogger helena said...

När de kör kampanjer så sänker de priset för att locka köpare. Det gör man även med helt nya varor. Och då tycker jag absolut att man ska passa på.
Så rent generellt tycker jag inte att man kan säga att man ska undvika rea-varor. Men självklart ska man använda sitt förnuft, kolla att det ser fräscht ut och se om det eventuellt finns datummärkning.

2:46 em  

Skicka en kommentar

<< Home