måndag, augusti 01, 2005

i.d. fråga

Jag funderar på att köpa i.d. foundation. Någon som har testat detta? Hur är det med buffborsten, är det något speciellt med den eller duger det med andra? Känns som om det blir lite väl dyrt, nästan 700kr för foundation och borste. Särskilt om det skulle vara så att det här inte är något för mig. Nån som har koll?

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

Borsten vet jag inget om.. men fick en testsminkning med just i.d foundation vid min senaste ansiktsbehandling. Tjejen ojade sig över hur bra den var, lättapplicerad blablabla.. men kände mig bara SÅ sminkad med den - en känsla iaf inte jag gillar. Folk kommenterade att det syntes att jag bar foundation och den färgade av sig galet mkt på min halsduk. Som du hör kan jag personligen inte rekommendera den, men smaken är ju olika :)

1:37 fm  
Blogger helena said...

ska nog be om ett test först då. Själva grejen är ju att jag trodde den smälte in bra i huden och att den är "lätt".
Det är så otäckt med foundation som liksom lägger sig ovanpå.

9:48 fm  
Blogger Anna said...

Jag har den, och den är helt beroendeframkallande! På mig ser den mycket mer naturlig ut än andra flytande varianter som lätt lämnar ränder på käken eller halsen. Jag köpte faktiskt borsten också och visst var den dyr. Tror säkert att man kan hitta lika bra och billigare alternativ någon annanstans, bara det är naturhår av nåt slag. Ett extra plus är att man kan också kan använda den som concealer. Ta bara lite på en ögonskuggsborste och lägg t.ex. under ögonen så täcker det bra.

Jag fick också en provsminkning först, så be absolut om det så du vet om den passar på dig. Alla är vi ju olika...

10:21 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag har två kompisar som är helt hooked på i.d. de rekommenderar den å det varmaste. De ser inte särskilt sminkade ut, utan ganska naturliga. Jag har också varit frestad att köpa men insåg till slut att jag nog ska hålla mig till Joe Blasco som jag faktiskt vet fungerar bra på mig. Det är ju som du säger dyra pengar. Fast jag funderar på att testa en provsminkning med i.d. - blir det bra är det ju toppen eftersom det är så hudvänliga grejor.

11:17 fm  
Blogger helena said...

jag hoppas absolut att det funkar för mig. Jag älskar att mejka mig, men jag vill inte täppa till huden för mycket.

12:36 em  
Anonymous Anonym said...

Kolla in Tradera, där säljs denna produkt billigare!

3:37 em  
Blogger Elin said...

och jag gör som vanligt reklam för världens bästa foundation som jag tvingar på alla; Cliniques "almost makeup" som är en lättare version av foundation. Som tyvärr inte säljs i Sverige längre av en orsak som jag inte förstår.

6:58 em  
Anonymous Anonym said...

Id är fantastisk - har dock precis kommit på att hela hemligheten ligger i hur man applicerar med just buff-borsten! Man måste se till att "snurra" runt den i locket så att pudret hamnar inne i borsten och att det inte är något kvar utanpå - resultatet är oslagbart och ser helt naturligt ut, kombinera med "vamth" tills du får den perfekta tonen...

5:45 em  
Blogger helena said...

vad jag förstår så är det för att det bara innehåller naturliga mineraler, inget konserveringsmedel och liknande.

11:05 fm  
Blogger helena said...

En del är allergiska mot konserveringsmedel, men i regel tror jag inte det är så farligt.

När du loggar in på blogger så kommer du till "dashboard", klicka på "create" för att skapa ett inlägg.

4:07 em  

Skicka en kommentar

<< Home