torsdag, juli 28, 2005

Måste göra nåt med håret

Jag har inte varit 100%-igt nöjd med en frisyr på flera år. Det är svårt det där med hår.
Det ska vara snyggt, praktiskt och lättskött. Sen ska det helst vara en frissa som går att variera.
Det ska inte vara längre än till axlarna för då måste jag plattånga hela tiden. Jag vill inte ha kort i nacken och inget uppklippt på hjässan.
Lugg eller inte, det är frågan... Blir trött bara jag tänker på det. Permanent kanske!?

11 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag vet precis vad du pratar om - jag fick sån hårångest så jag satte i asadyra extensions. Jättefin i håret är jag - men - det är dyyyyyrt, så jag vet inte hur jag ska göra...

9:08 em  
Blogger helena said...

visst är det jobbigt. Och plötsligt vaknar man bara upp en dag och kan liksom inte ta det mer. Tyvärr är det oftast då jag går till frissan och det blir ju aldrig riktigt lyckat då.

10:05 em  
Blogger anna said...

jag vakande upp en dag och klippte mig kort, har inte ångrat mig en sekund....men det är ju et stort steg, om du tar steget att tatuera dig samma dag så blir det lättare ;)

10:07 em  
Blogger helena said...

Jag tror jag har för runt ansikte för att ha kort hår. Skulle se ut som en boll typ ;)
Har ett tatueringsmotiv helt klart i huvudet. Men eftersom jag är asansrädd för sprutor lär det inte hända. Men jag har sagt att skulle jag få för mig att föda barn och faktiskt klara av det så ska jag tatuera mig sen.

10:16 em  
Blogger anna said...

äsch, det är i n t e samma sak! det kittlar lite att tatuera sig, och om man då väljer att göra längs hela ryggraden så känns det ännu mer....men man klarar det. men jag skulle aldrig klara av att titta när de tatuerar på mig

11:25 em  
Anonymous Anonym said...

lösningen på alla hårproblem heter zanra och jobbar på clive russel!

4:17 em  
Blogger helena said...

anna: kittlas, ja just det ;)

kris: hade gärna sett att lösningen fanns hemma i jönköping

linda: mitt hår fick lite mer volym av john friedas brilliant brunette shampo. det finns säkert shampon som är ännu bättre på det.

6:57 em  
Blogger helena said...

smart tips polly

2:16 em  
Blogger Elin said...

Polly ÄR dödssnygg i håret, jag kan intyga :)

6:02 em  
Anonymous Anonym said...

Lösningen är kanske inte närmare än du tror (du bor ju i Jönköping) men icke desto mindre finns den hos Värdens Bästa Frisör, Nadire på Najs (WollmarYxkullsg. i Stockholm). Hon är helt suverän, flera jag känner klipper sig där och är helnöjda. Hon liksom fattar vad man menar och tar sig tid. Hon klipper på ett sätt som framhäver just ditt hår. 500 kr för en klippning är en väl värd investering. Boka i tid och ta en tripp till El Stockholmo! :-)

12:59 em  
Anonymous Anonym said...

Jag tycker att du istället ska göra så här:
Ta o sätt mouse på håret sedan så kan du sätta upp det till en boll vänta en timme eller något annars vore det bra om du gjorde d innan du sover o när du vaknar så kan du ta bort toffsen och där kommer du se att ditt hår blir krulligt och fint

12:28 fm  

Skicka en kommentar

<< Home