torsdag, september 29, 2005

Carmex

Äntligen har jag fått tillfälle att testa Carmex for cold sores. Detta läppbalsam som har rekommenderats mig så många gånger.
Jag tog en fin bild på den lilla burken. Har hittat en ny knapp på kameran och plötsligt fick jag till bilder med skärpa. Även en blind höna hittar i bland ett korn ;)
Men då funkar det såklart inte att ladda upp bilder i blogger.
Men ni vet säkert vilken jag menar. En vit liten burk med gult skruvlock. Luktar lite som nåt mamma smörjde mitt bröst med innan jag skulle sova för att jag var täppt i näsan. Jag gillar när man får mysiga associationer av dofter i krämer och liknande.
Carmex har lite kylande effekt på läpparna och känns jätteskönt. Ett läppbalsam helt i min smak.

13 Comments:

Blogger Minna said...

Samma som SAVEX med blått lock? Jag köpte mitt i taiwan, men jag tror att det numera finns på Åhléns city. Bra som få!

1:44 em  
Blogger helena said...

Jag vet inte om det är samma. Tror inte att Carmex går att köpa i sveriga iaf.

1:51 em  
Anonymous Anonym said...

Carmex finns på en del små designbutiker har jag sett, kostar då mellan 80-100 kr/burken vilket känns absurt när de ligger på dryga dollarn i USA. När exet va i USA tog han hem en hel låda till mig, räcker i en evighet så jag e försörjd till pensionen.

Carmex e super om man gillar att va ute i väder o vind, riktigt kalla dagar under fjällsemestern så smörjde vi in kinder, läppar, näsa o haka, jätteskönt o man slipper nar o köldskador.

2:29 em  
Anonymous Anonym said...

ah, gott att du påminde oss. jag har funderat att köpa ett sådant men de är alltisd så dyra på tradera, jag har sett dem gå för uppåt 100 spänn...men nu när jag sökte hittade jag två för lagom pris...och där är en kvar
http://www.tradera.com/auction/aid_18987073

2:33 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har hittat två olika varianter på eBay. En i burk och en i tub. Vad är vettigast de innehåller lika mycket och kostar lika mycket!

9:29 em  
Anonymous Anonym said...

jag kör blistex, i burk, tror det är ungefär samma grejs som carmex. it's fuckin great!! köpte min på HM i norge. http://www.blistex.com . dock e det ju bättre med stift än med burk, tycker jag iaf.. känns lite ohygieniskt o gräva i en burk lixom + det fastnar under naglar . det finns stift..i massa härliga smaker/dofter mmm

10:22 em  
Blogger helena said...

Nu är jag fullkomligt inkonsekvent här, men det får ni ta. Jag föredrar burken, tuben var så jätteful. Burken är inte snygg heller, men klassisk.
Naturligtvis är det inte hygieniskt med kladd i burk, jag ondgör mig ofta över det där. Rosebud är t ex inget för mig pga att det smälter och är i burk.
Så det är inte logiskt på något vis, men Carmexburken ska det va för min del, det känns liksom bara så.

10:34 em  
Anonymous Anonym said...

Accessora har fått in Carmex, 49 kr.

11:13 em  
Anonymous Anonym said...

köpte min carmextub i london för ett par dagar sen.. tror den gick på 2.50 pund, dvs ca 40 kr... tycker den svalkar skönt på läpparna, och mjuka blir de definitivt! men jag skulle då inte betala 100 kr för den...

2:55 em  
Anonymous Anonym said...

Har några carmex som ni kan få köpa till ett bra pris...
[url]http://www.manligt.net/viewtopic.php?p=132836#132836[/url]
Kolla länken vettja!

9:17 em  
Blogger helena said...

anonym: det är ju bra med alternativ, men vilket ruggigt pris du tar. Nya carmex säljs på tradera för runt 35kr, på accessoras wedshop kan man köpa dem för 49-59kr.

10:18 fm  
Anonymous Anonym said...

Jo, Carmex finna att köpa på c/o Stockholm, för er som inte redan visst det!

Take care.

11:34 em  
Anonymous Anonym said...

Carmex finns att köpa på Urban Outfitters i tub!

2:01 em  

Skicka en kommentar

<< Home