torsdag, september 15, 2005

Jag har tagit steget

No more gråta över att Bobbi Brown inte säljs i Sverige, eller över att det är ohyggligt svårt att få tag på Nars och DuWop när man bor i Jönne. Jag har tagit steget. Har registrerat mig hos ebay och skaffat konto hos paypal.
Vad ska jag tänka på nu då, innan jag börjar bjuda hejdlöst?

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

hm, det enda man måste tänka på är väl att kunna betala räkningarna också ;)

7:10 fm  
Anonymous Anonym said...

at säljare på ebay inte behöver debitera en faktisk portokostnad, utan ha en mall, dvs, de kan debitera dig $8 för det är vad de tror det kommer posta, men när det väl bara kostar dem $3 behöver de inte betala tillbaka mellanskillnaden.
också, de har något som heter handling, dvs, de kan ta ut en summa för att de skickar paketet till dig. summan bestäms av dem själva och brukar oftast vara utsatt.

det viktigaste; skickar de till Sverige? många gör tyvärr inte det.

10:55 fm  
Blogger helena said...

sara: jag shoppar aldrig över mina tillgångar. Ok, jag s k ul l e eventuellt kunna spara mina pengar till nåt väldans vettigt, men det är ju så tråkigt :)

Lisa: märkte det där med frakten precis. En skulle ha 3,50$ och en 11$ för att frakta samma sak.

12:04 em  
Anonymous Anonym said...

Om de levererar till Sverige är alltid en fråga. Det kan man iofs ta med som kriterium när man gör en sökning, så slipper man gråta för att man hittar nått som säljaren inte orkar/vill skicka hit.
Fraktkostnaden skiljer också otroligt mycket mellan olika säljare. Har de inte den utsatt så är tipset att alltid fråga först!
Ett annat tips är att alltid kolla deras feedback.

12:45 em  
Anonymous Anonym said...

Kollade runt efter Bobbi Brown i LA, men hittade det ingenstans. På Sephora har de ju typ alla andra märken, men inte Bobbi Brown... :(

2:25 em  

Skicka en kommentar

<< Home