tisdag, november 15, 2005

Lincoln Park After Dark

Lincoln Park After Dark
Got the Blues for Red

Snygga lack från OPI:s Chicago Collection.
Jag vill ha båda, och gärna ett ännu mörkare lila eller vinrött som nästan går åt svart.

14 Comments:

Anonymous Anonym said...

Har läst på flera bloggar att OPI är bra. Så jag beställde I´m not really a waitress från lookfantastic.com. Finns många färger att välja bland o de har coola namn.

7:28 em  
Blogger helena said...

Det är kul när de lägger ner lite jobb på att hitta på namn.

7:38 em  
Anonymous Anonym said...

YSL har ett (i och för sig ganska dyrt) jättemörkt lila som nästan blir svart på. "Black Tulip" heter färgen, och det låter förstås ännu coolare på franska "Tulipe Noire". :)

8:51 fm  
Anonymous Anonym said...

Den gamla väntelist-klassikern "Rouge Noir" (även kallad "Vamp") från Chanel är super-stylish om man vill ha ett lite lyxigare lack. Underbar konsistens och bra hållbarhet, kräver dock både underlack och ett överlack. Underlack för att naglarna inte ska bli missfärgde och överlack för att alla papper du råkar nuddda vid, inte ska få vinröda streck...

12:16 em  
Anonymous Anonym said...

hejsan.
Jag har en ÄKTA d&g klocka som jag måste sälja. Den är silver glimmig. Har bild. Maila så år du en. Pris 1700kr. men jag köpte den för 2995-: har bara använt den två ggr. Säljer pågrund av att jag behöver pengar.
/victoria
girlygirl_88@hotmail.com

12:40 em  
Blogger helena said...

Jag får definitivt gå på nagellacksjakt känner jag.

Victoria: försök med tradera.

1:01 em  
Anonymous Anonym said...

okej

5:09 em  
Anonymous Anonym said...

Mavala har flera fina mörka lack - bla ett som heter Las Vegas. Helena Rubinstein har också flera fina färger. Håller med om att roliga namn lockar extra ...
Lycklig jakt ...

8:17 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har koala (mörkröd-brun) från chanel, tycker färgen är helt underbar - men hållbarheten? NEJ. Jag målar enligt konstens alla regler, underlack, tre lager, överlack (måste ha tre lager för att färgen ska täcka). Men ändå har det flagnat efter bara en dags användning. En besvikelse, man förväntar sig mer från chanel!

10:22 fm  
Anonymous Anonym said...

Nagellack är ingen idé att lägga stora pengar på för ofta är de billiga precis lika bra! Här gäller inte regeln att man får vad man betala för utan snarare tvärtom! Jag har ett underbart lack från Depend (25:- på Kicks) som sitter jättebra. Flaskan är inte så stor så man hinner göra slut det innan det torkar ihop. Gillar även Mavalas minilack jättemycket! Lägg hellre pengarna på annat är alltså mitt råd!
:-)
Katarina

10:37 fm  
Blogger helena said...

Jag gillar också minilacken. Jag har aldrig gjort åt ett färgat lack innan det är slängdags.
Tre lager för att det ska täcka tycker jag låter mkt. Två lager får vara max för mig. Det tar ju sån jäkla tid innan det torkar :)

10:50 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag har Loreals Jetset i färgen: 605. Mörkt, mörkt lila. Nästan svart. Håller jättebra.

12:47 em  
Anonymous Anonym said...

>Lia:
Vad märkligt att ditt Koala från Chanel inte håller måttet. Min Rouge noir kräver bara ett lager färg (+ under- och ev. överlack)och håller perfekt i minst fem dagar. Sedan har jag inte tålamod att ha lacket längre, dels tröttnar jag tämligen snabbt på en färg, sedan klarar jag inte minsta skavank el nötning på ett färgat lack.

2:28 em  
Anonymous Anonym said...

Jag tycker om OPI´s även om dom är lite dyra, Creative är snäppet under och är oxå bra. Sidan jag handlade på var www.nailsbodybeauty.se , fast det bästa är nog att dom inte har någon frakt eller minimiorder på sakerna - rekomenderas att slå en titt även om vissa saker är dyra.

må gott alla :o)

4:30 em  

Skicka en kommentar

<< Home