lördag, maj 27, 2006

Björn Axéns Repair

Rouaa har testat Björn Axéns Repair schampo och balsam, och här kommer hennes recension.

Nu har jag testat Björn Axéns Repair schampoo och balsam. Underbara produkter. Jag kände skillnad och mitt hår mår mycket bättre, trots att det bara har gått fyra dagar. Håret håller sig lent och det går utan problem att kamma ut trassligt hår. Det som drar ner på betyget är att man får så lite för det priset. Jag tänker självklart på att mitt långa hår kräver en hel del av produkterna varje gång produkterna används. Det doftar gott och friskt. Det kunde dock ha varit lite drygare, men det är helt ok. Jag älskar produkterna ändå! Bara håret mår bra så. Kan köpas på Åhléns för 75 kr/styck.
En klar 4/5 blir betyget!

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag har provat Björn Axén's hårtoppserum. Det är bra. Mina toppar känns inte alls lika slitna och risiga :)

10:18 fm  
Anonymous Anonym said...

Gå och klipp dig.
Masera bara in balsam i topparna.
Dra ej fingrarna igenom håret, det fettar av sig.

11:35 fm  
Anonymous Anonym said...

Fia den använder jag med. skitbra!

Memlan var har du för frilla? en uppklippning ger håret mer volym. sen finns det spray från bl. a Tigi som du sprejar in vid hårroten. den skapar "luftkuddar" och ger mer volym.

12:45 em  
Anonymous Anonym said...

Memlan nej, men en polare har och hon har verkligen nada volym i håret och det funkade på henne. Fråga hos butiken om dom kan testa på ditt hår på plats. Tigi har alltid tester vad jag vet. Annars så kolla in sprayen big sexy hair. Har hört att även den ska vara skitbra på sånt. Lycka till! Och om du bor i Malmö så finns det en hårproduktsbutik här på Hansa som är skitbra.

9:19 em  
Anonymous Anonym said...

tänkte bara säga att längden på hår inte ska ha någon betydelse för hur mycket schampoo man använder. varenda frisör jag pratat med säger att man bara ska schampoonera hårbotten, det räcker. schampoot sköljs ju igenom det resterande håret när du sköjer det eller hur? :)ta lite mindre klickar schampoo & schamponera det istället två gånger! mitt hår blir mycket fräschare när jag gör på det här sättet. nästa gång du klipper dig, tänk på hur din frisör tvättar ditt hår! så märker du att jag har rätt. :D

12:06 fm  
Anonymous Anonym said...

jag tar små klickar och schamponerar mitt hår tre gånger. har det även i hårbotten o så. det är faktist så att dessa flaskor tar slut efter 1½ vecka. då räcker det inte för mitt hår. right? btw... klipper mig inte på salong. min syrra o min svärmor är frisörer. så dom klipper mig :)

4:33 fm  

Skicka en kommentar

<< Home