tisdag, maj 23, 2006

Sheer Pastels

Bobbi Browns paletter är alltid snygga och välkomponerade med användarvänliga färger. Senaste tillskottet i sommarkollektionen heter Sheer Pastels.
Och nej, tyvärr så tror jag inte att Bobbi Brown säljs i sverige ännu. Men jag tror jag fått nån kommentar om att märket ska finnas i Danmark!?

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Enligt hemsidan finns Bobbi Brown inte i DK heller om det inte är så nytt att det inte uppdaterats..

8:13 em  
Anonymous Anonym said...

Hejsan, jag behöver råd från dig eller någon av er andra läsare! Jag har en syrenlila klänning som ska användas på bal nu i helgen och jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha för färg på ögonskuggan. På bal tycker jag inte man ska vara allt för översminkad men jag vill ändå se snygg ut och använda en fin ögonskugga. Ska jag köra på nåt ljust, typ nåt glansigt vitt eller grått, min klassiska bruna ögonsminkning, eller något som matchar det lila?

Tacksam för hjälp!

10:38 em  
Blogger helena said...

kristina: rent personligen så tycker jag inte man ska matcha ögonskuggan med den mest dominerande färgen man har på kläderna. Då är det bättre att plocka upp en detalj och matcha skuggan med den.
Du kan ha en ganska rejäl ögonmejk utan att se "för" sminkad ut om du använder ganska neutrala färger (brun och grå skalan). Välj nyans efter om det ska vara kall eller varm ton (i det här fallet bestämmer troligen klänningen det).
Kör på en skuggning du är van vid, och lägg till lite skimmer mitt på ögonlocket för glamoureffekt.

7:27 fm  
Anonymous Anonym said...

BB finns i Dk på Illum bolighus i Köpenhamn!

9:38 fm  

Skicka en kommentar

<< Home