fredag, juni 02, 2006

Lumene Luminous Foam

Så var det Lumenes tur att lansera sina mousseprodukter. Här har vi bronzing, highlighter och rouge.
Strawberry Mousse ser härligt knallig ut tycker jag, måste genast kollas in.
Jag blev väldigt besviken på Maybellines mousserouger. Väntade länge på att de skulle dyka upp, men tyvärr såg de inte ut att hålla måttet så jag avstod köp där. Men nu kom hoppet om att få äga ett riktigt tuggummirosa mousse att pryda kinderna med tillbaka.

14 Comments:

Blogger Fia said...

Hejsan, har nu inhandlat Freeze för fylligare läppar som du testat... Jag ville ha den effekt som det hade på din pojkväns läppar... men icke...Hur mycket ska man använda??

10:35 em  
Blogger helena said...

Jag har inte gjort på nåt särskilt sätt, man ska smörja in det ordentligt så det absorberas helt av huden på läpparna. Men plumper har väldigt olika effekt från person till person.

12:34 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej! Jag har cliniques mousserouge som jag är väldigt nöjd med. Liten burk, men oerhört dryg och ger en snygg färg med mycket pigment. Det sitter också väldigt länge, längre än mitt gamla puderrouge. Priset är dock lite negativt, 225 kr, men om du har råd så tycker jag definitivt att det är ett bra köp. :)

1:55 fm  
Anonymous Anonym said...

Lipglossbitch: Tänkte köpa lite roliga färger på skuggor och ville då inte lägga så mycket pengar på dem, vilket av budgetmärkena (Typ Loreal, Lumene, Maybeline, IsaDora, MaxFactor med flera) rekomenderar du som har bra skuggor som är lätta att arbeta med och sudda?
Kanske någon annan som har tips på det med?

Tyckte jag läste för ett tag sen att du skulle testa handkräm? Har jag missat det eller det har inte varit med än?

Tack!

9:42 fm  
Blogger helena said...

hanna: ja, jag har hör mycket gott om den :)

anna: Max Factors runda singelskuggor är några av mina absoluta favoriter, de är mjuka och lättarbetade, men smular inte som jag tycker att en del mjuka skuggor som t ex IsaDoras kan göra. De är helt klart ok i hållbarhet för det priset och det finns många snygga roliga färger att välja på.
Loreals platinumskuggor är helt suveräna, men hur de vanliga är har jag dålig koll på.
Lumenes och Maybellines fasta skuggor funkar inte alls för mig.

10:43 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag är i så stort behov av lite "proffshjälp". Jag letar efter en foundation (helst av ngt budgetmärke som loreal, lumenes)Jag vill ha en foundation som sitter hela dagen och inte blir glansig. Jag har torr/känslig hy så den får inte vara uttorkande vilken skulle du rekomendera?

11:34 fm  
Anonymous Anonym said...

Gillade inte rougen alls, fastnade också mer för dem här -speciellt den rosa. Ska bli kul att kolla in, hoppas man inte behöver bli besviken.

11:39 fm  
Blogger Sandra said...

Har hittills inte hittat vare sig någon kräm eller mousserouge som jag blivit lyrisk över. Men kanske dessa? De har inte kommit till min stad än hur som helst, så jag har inte sett dom i verkligheten.

1:03 em  
Anonymous Anonym said...

Kollade på den igår, Strawberry alltså. Härligt luftigt, har ej köpt - men det är på gång. En annan foundation som jag testat i affären (jag hittade min färg, jay!) är Lumenes "blanda-foundation", där man blandade själv. Kan funka riktigt bra - även om jag siktar in mig på i.d. men det är ju inte direkt budget ...

2:37 em  
Anonymous Anonym said...

Mmm..måste kolla in den!

11:12 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej,
Jag såg på Malagas flygplats att även L'Oreal har börjat med mousserouge. Jag brukar gilla deras produkter och kanske kan det vara något om de kommer till Sverige... just nu har jag massor av rouge så jag behövde ingen... min necessär svämmar över redan.
:-)
Katarina

9:45 fm  
Blogger helena said...

Katarina: har också hört det där om att loréal har mousseprodukter, får se om de dyker upp här eller om trenden hinner passera.

10:21 fm  
Anonymous Anonym said...

Frida: Kolla runt bland Lumenes produkter. Jag har en foundation från dom, Hydra drops, som jag tycker är jättebra. Den är dock väldigt 'lätt'. Jag har också torr hy och tycker Lumene funkar utmärkt utan att vara uttorkande.

1:40 em  
Anonymous Anonym said...

Jo, jag läste Damernas Värld igår och de hade testat mousserouger! Här kommer deras topplista:
1. Guerlain (men dyyyr)
2. Maybelline
3. Lumene
4. Clinique
De hade inte testat L'Oreals, men den verkar inte dyka upp i Sverige på ett tag iaf.
Vad var det förresten för nytt budgetmärke som Kicks hade tagit in? Fanns iaf inte på Kicks på Avenyn i Götet... de håller för övrigt på att bygga om, det blir nog jättefint där sen!
:-)
Katarina

10:24 fm  

Skicka en kommentar

<< Home