torsdag, augusti 24, 2006

Japansk trädgård?

Japansk trädgård? Vet någon vad detta är? Det ska va nån liten minisandlåda för skrivbordet som man kan kratta i för att stressa av på jobbet typ. Kompisen Lotta bara m å s t e ha en sån, men hittar ingen. Nån som kan tipsa?

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Åh ja. Såg någon bloggare som skrev om en sådan. En minisandlåda som man ritade i med en pinne? Eller hur? Ska se om jag hittar inlägget.

6:38 em  
Anonymous Anonym said...

sån har ju richard geres kompis i filmen pretty woman :)

6:48 em  
Anonymous Anonym said...

Tror det kallas zen-trädgård. Jag letade efter en sån för ngt år sen men hittade ingen... så jag fixade en själv! Köpte snygg, fyrkantig, ganska låg kruka och fin ljus sand. Sen hittade jag en liten kratta också. Tanken är att man ska kratta och göra mönster i sanden och då slappna av. Vet inte om jag blir jätteavslappnad men den är snygg iaf! :)

7:07 em  
Anonymous Anonym said...

Här har du en länk. http://www.amuletten.net/index.php?cPath=54

Längst ner på sidan finns en Zenträdgård.

7:29 em  
Blogger helena said...

Kanon! Klart det måste va en zenträdgård hon menar. Ska genast slå damen en pling och informera.

8:29 em  
Anonymous Anonym said...

Tror att jag också ska ta och köpa en sådan till skrivbordet, jag gillar bonsai träd så mer japansk "konst" välkomnas gärna hemma :)

11:53 fm  
Anonymous Anonym said...

Såg sådana på Duka faktiskt.. Kolla där.

1:17 em  
Anonymous Anonym said...

Mohohohoahaha, det var bland det roligtaste jag läst på länge :-D Minisandlåda med liten kratta till skrivbordet *asg* du kan få komma hem till min trädgård och "slappna av" om du vill ;-) Skämt å sido, skaffa kolonilott, det ska väl växa i en trädgård, inte bara vara sand att kratta!?

3:08 em  

Skicka en kommentar

<< Home