tisdag, augusti 22, 2006

MAC gör det igen

En klockren ögonskuggepalett från MAC! Den här färgskalan matchar alla färger jag vill ha på kläderna i höst, grått, plommon, brunt och senapsgult.

19 Comments:

Blogger Alison said...

Ooh, superfin! Note to self: Måste rota fram mitt rosalila MAC-kit som jag köpte för något år sedan.

9:28 em  
Blogger Linda K said...

himla snygg. kostar ungefär? :)

8:06 fm  
Anonymous Anonym said...

najs - påminner lite om Lancomepaletten tycker jag. På tal om den ska jag nog ta fram den idag :)

8:28 fm  
Anonymous Anonym said...

Ja, den är väl väldigt lik din Lancome-palett? Fast man har ju sin smak. Tycker ofta att jag faller för likadana saker som jag redan har när jag går i affärer.
-Åh, den var fin!
Sen kommer jag på att en sån har jag ju redan...hihi

8:54 fm  
Blogger helena said...

alison: ja, det är inte dumt att rota litew i lagret ibland, kan hitta guldkorn

linda k: kan inte svara på vad den kostar tvyärr

hedgehog - sara: lancomen är en pärla! Men den är mer metallic och glittrande tycker jag, macs ser lite murrigare ut. Men lancomisen kommer passa superbra till allt det gråa o svart/vita i höst.

1:03 em  
Anonymous Anonym said...

Ja, den var jättsnygg!!! Gillade den andra också...Ligger runt 400 kr, eller? Har för mig jag köpte en palett i från MAC, cch priset låg där någonstans.

1:51 em  
Anonymous Anonym said...

hej! en fråga helt off topic här. min concealer håller på att ta slut och då undrar jag om du har någon super att rekommendera? jag vill mest dölja röda fläckar, finnar o dyl. du som testar och fipplar så mycket borde väl ha en prisvärd favorit? ;) tack för en superbra blogg! kram

4:52 em  
Blogger helena said...

sandra: Makeup store har en burk med tre concealers i som man själv blandar till rätt nyans. Den täcker bra. Går att tunna ut med lite ansiktskräm också om man vill ha den under ögonen etc.

5:45 em  
Anonymous Anonym said...

Snygg färgskala! Jag gillar ljuslila (färgen längst upp till vänster) som jag kan tänka mig ha till vardags. Gillar ljusare ögonskuggor :)

7:56 em  
Anonymous Anonym said...

Sandra måste tipsa dig om min nya concealer favorit! Biotherms "forget it" den är super och täcker det man vill fungerar både på pliter & mörka ringar och kostar endast 160:- Ett riktigt fynd!

9:33 em  
Blogger Annie - PD said...

Gällande concealer så är jag - fortfarande efter ett antal år - fast för Lumenes coverstick. De har riktigt bra nyanser som INTE går åt rosa utan mer åt gult.

Jag har testat så många olika, billiga och dyra men Lumenaes slår det mesta - har för mig att den kostar ca 80:-.

8:50 fm  
Anonymous Anonym said...

skulle du kunna hjälpa mig? vart kan man köpa jessica simpsons smink i sthlm? kram

3:12 em  
Anonymous Anonym said...

Åh vad fin!
Tror du de färgerna skulle funka på en rödblond fräknig som jag?

3:43 em  
Blogger helena said...

josefin: själv bor jag i jönköping, så jag har ingen riktig koll på det. Men märket finns på diverse webshops iaf, kolla t ex www.blush.se och www.accessora.se

rtf: jag är av åsikten att det mesta faktiskt passar de flesta, vissa nyanser på läppstift kan skära sig mot huden, men det är sällan ögonmejk gör det. Riktigt klockren är den här färgskalan iaf på grön- och blåögda tycker jag.

4:52 em  
Blogger helena said...

s: Jag har ingen aning om vilken skugga det kan ha varit, men om jag inte är helt ute och cyklar så tror jag att nämde skribent bloggar här: http://bridexena.blogspot.com/
så du kan ju testa att fråga där :)

4:59 em  
Anonymous Anonym said...

Nu har jag letat som en tok efter make-up store concealern och biotherm concealern, men hittar inte dem någonstans här i borlänge. du har inget tips på någon annan hållbar? :)

9:10 em  
Anonymous Anonym said...

tack!
då ska jag nog testa.

1:18 em  
Anonymous Anonym said...

vadå senapsgul och brun? Det är ju bara lila nyanser.

5:02 em  
Blogger helena said...

jenny: syftningsfel från min sida kanske, jag menar att jag vill ha kläder i t ex senapsgult i höst. Och att denna palett skulle matcha det bra.

10:25 fm  

Skicka en kommentar

<< Home