tisdag, augusti 29, 2006

Ont, det gör ont

Jobbet sponsrar med kort på Friskis. Jag är verkligen ingen studsa-runt-i-ring människa, så jag valde styrketräning istället för jympan. Hej och hå, första passet idag. Kan nån vara snäll och tala om när det där sköna med att träna kommer igång? Jag har ont! Och jag vill inte ens tänka på hur ont jag kommer ha imorgon. Nu ska jag lägga mig i soffan och dö, typ.

11 Comments:

Anonymous Anonym said...

ja, aj vad det gör ont att börja träna.

7:36 em  
Anonymous Anonym said...

blir det nånsin skönt?
men jag känner 1-3 ggr så är de piss men sen går de lättare.. så länge det inte går för lång tid emellan dessa ggr v.s... lycka till med träningen!

7:52 em  
Anonymous Anonym said...

Lugnt! Håll ut, kör 2-3 pass i veckan i 2-3 veckor, sedan är träningsvärken borta. Tills du hittar på en ovan rörelse, för då kommer den tillbaka igen. "Smärta är bara vekhet som lämnar kroppen";-)

8:47 em  
Blogger helena said...

sandra: fasen, då lär jag tröttna flera ggr om

suratanten: måtte jag se några fördelar med det hela snart :)

tess: ja, de säger att det blir det, de som förespråkar eländet :)

lena: då ska jag aldrig mer göra en ovan rörelse :)

9:37 em  
Anonymous Anonym said...

det blir aldrig skönt.

8:37 fm  
Anonymous Anonym said...

Där smärtan sitter byggs muskler- tänk på det. Och med fler muskler bränns mer fett. Så tänker jag och jag älskar träningsvärken. Då känner jag mig duktig.

9:13 fm  
Anonymous Anonym said...

Det sköna kommer när du börjar se resultat och känner dig stark och frisk. Jag hatade allt vad motion var tills för några år sedan (hade alltid 2:a i gympa). Nu har jag tränat styrketräning och jogging i några år och en av de största fördelarna är att jag i princip aldrig är sjuk längre och att jag slipper alla småkrämpor som man kan få av att sitta framför en dator hela dagarna. Och så är det klart roligare att ha linne på sommaren när inte armarna är som stickor längre!
Orka fortsätta!!

11:24 fm  
Anonymous Anonym said...

En dag vaknar du och känner. Ah, vad jag är träningssugen!

Nja..i vilket fall lyckas du få in det i vardagen så kommer du må bra av det, och då vill du inte sluta träna.
tränar styrketräning sedan 5 år tillbaka. Gå in på min blogg och se mina resultat.

11:51 fm  
Anonymous Anonym said...

Jo, det är klart du ska! I egenskap av sjukgymnast propagerar jag för rörelse!:-) Annars är risken stor att du måste ta en dejt m mig eller någon av mina kollegor i framtiden, mkt onödigt om man kan förhindra det!

1:11 em  
Anonymous Anonym said...

Jag skulle vilja tipsa dig att istället för att träna nåt du inte gillar försöka hitta nåt du gillar att träna ! ok, nu fanns ju Friskis&svettis men de har ju även lite olika typer, allt är ju inte gympa även om det är i grupp. Annars, om du nu verkligen vill göra nåt för må bättre och för din kropp, leta upp nåt annat du tycker är kul !
Dans, Yoga, Kampsport, Pilates, Simning, Fäktning etc etc etc

Jag är själv en person som alltid mår bättre när jag tränar och nästan måste träna regelbundet. Gilla både träning i grupp som gympa o aerobics o spinning, jogging, pilates, promenader, cykla etc. Just nu tränar jag själv hemma, springer ute och gör små program ute eller inne i lägenheten. I höst börjar jag på Pilates igen...

Ps:hatar att "gymma"ds.

3:02 em  
Blogger helena said...

Klart jag ska fortsätta. Styrketräning är det jag tycker är kul, men det är ett par år sen jag höll på nu.
Liiite kan man väl få gnälla, i början iallafall :)

5:43 em  

Skicka en kommentar

<< Home