måndag, september 11, 2006

eleven

Nu är ett utmärkt tillfälle att shoppa upp sig på diverse nödvändigheter hos eleven, Vecko Revyn har ordnat med på 25% rabatt. I kassan finns fältet "rabattkod", där skriver du VR19 så är saken biff.
Jag passade på och köpte Smashbox rengöringsolja, jag är väldigt nyfiken på den. Och Philip Bs Anti-flake schampo, som jag hoppas på ska lindra min psoriasis som dyker om som ett brev på posten efter sommaren.

18 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tack för tipset!

Är grymt sugen på Smashbox´s Photo Finish och ögonskugga från antingen Smashbox eller Urban Decay.

Har du nån erfarenhet av nåt av detta?

8:26 em  
Anonymous Anonym said...

Är också sugen på rengöringsoljan från Smashbox. Lova att recensera den när du får den! :)

/ Emmy http://emmyy.blogg.se

10:41 em  
Anonymous Anonym said...

Hoppas du blir lika nöjd som mig med rengöringsoljan!=)
Jag gillar verkligen att den funkar så bra på ögon make också!!

11:03 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har också psoriasis, i princip bara i hårbotten. Det varierar hur illa det är och så här framåt hösten börjar det ju fjälla järnet :/
Hur brukar du få bukt med det?
En liten rescension på shampot kanske kommer? Vore intressant.

9:22 fm  
Anonymous Anonym said...

Dyr frakt på Eleven!

10:07 fm  
Anonymous Anonym said...

Då är det ett perfekt tilfälle för mig att införskaffa Vecko revyn. Jag ska också köpa Smashbox rengöringsolja, den varkar vara superbra;)

10:27 fm  
Anonymous Anonym said...

Hm, jag har en liten fråga.. ni som skriver att ni har psoriasis, hur känner man igen det? jag har problem med min hårbotten, trodde först att det var mjäll men det ser inte ut som det.. det flagnar, och där jag kliar blir det sårliknande områden.. känner ni igen min beskrivning?:) har väl inget alls med smink å sånt att göra det här, men ändå..:)

11:22 fm  
Anonymous Anonym said...

Ha ha...nu har jag också lagt in en order;)

11:44 fm  
Anonymous Anonym said...

anonymous: Ja, det låter som psoriasis.
Ofta är eksemet väl avgränsat nära hårfästet, t ex bakom öronen, med rodnad hud som flagnar med lite större, stearinliknande fjäll än vad som blir vid mjäll.
Kliar du bort flagorna blir det också rött och kan ibland bli sårigt. Det "roliga" är också att om du kliar så fjällar det mer eftersom det stimulerar celltillväxten.
Men hur det ser ut skiljer sig från person till person.
Läs mer här http://www.pso.se/t5.aspx?p=115949

11:49 fm  
Anonymous Anonym said...

Du har inte provat Bio + hårvårdsprodukter? De innehåller också svavel och även tjära och oljor som är jättebra, finns i olika styrkor för hårbottenproblem. Tycker Philip B har lite saftiga priser på sina grejor jag...men nu var dte ju iofs lite rabatt :)

3:05 em  
Anonymous Anonym said...

catarina: Tack för hjälpen! Då ska jag alltså försöka låta bli att klia, hur nu det ska gå...

3:44 em  
Anonymous Anonym said...

Vetnågon något om den här? http://www.eleven.se/too-faced-magic-wand-foundation-2078.html och är man tvungen att köpa veckorevyn för att använda rabatten? hälsn snåljåpen Esmi

3:50 em  
Anonymous Anonym said...

Snåljåpen Esmi: du behöver inte köpa en egen VeckoRevyn, bara använd koden som är samma för alla.

7:13 em  
Blogger helena said...

jenny: urban decay skuggorna har jag kikat lite på men bara testat en gång, läckra färger får man ju lov att säga iaf :)

emmy: ska bli!

hannah: ja, jag hoppas verkligen på denna. Tack för tipset :)

catarina: än så länge har bara receptbelagda lösningar funkat på mig, använder elocon. Men jag vill hitta ett naturligare alternativ, som funkar någorlunda iaf, vem vet vad det där starka preparaten kan leda till i längden liksom.

sura tanten: då kan vi jämföra erfarenheter sen då :)

sandra: ja, det går alltid shoppa lite till. Vad blev det för kul på HQhair?

anonym: Bio+ har jag inte testat, ännu får jag väl tillägga, för jag tänker testa a l l t tills jag hittar nåt som funkar.

anonym (som undrar om du hade psoriasis i hårbottnen): beställ tid hos vårdcentralen så du kan kolla upp det där, de skickar dig vidare till hudkliniken om de inte kan ställa diagnos. Psoriasis kan ha andra symptom än avfjällning, så det är bra att veta vad man har så man kan skaffa sig information.

7:35 em  
Anonymous Anonym said...

Oj, 339:- för ett schampoo... dyrt! Jag köpte Redken-schampoo och balsam hos en frisör i Spanien. Kollade sen priserna hemma i Sverige - nästan dubbla priset här! Varför??? Ok om det hade varit en outlet, men jag köpte det hos en vanlig frisör! Är inte det vansinne???
:-)
Katarina

9:08 fm  
Anonymous Anonym said...

det är ju ofta inte svenska företags fel att de måste ha högre rpis, med 25% moms jämfört med vad många andra länder har är det klart att det blir dyrare.. + tull och frakt när det är utländska varor...

3:02 em  
Blogger Jennie said...

rengöringsoljan tänkte jag också testa. jag är även sugen på smashbox foundation, någon du har erfarenhet av? TVÅL Ansiktsmask Choklad får nog också åka med hem..:) vem kan motstå nåt som luktar choklad liksom?:)

5:29 em  
Blogger helena said...

Katarina: det där med momsen gör ju sitt, men samtidigt så tror jag också att en del märken helt enkelt "lever på" att de ses som trendiga och lyxiga. Och det är ju inte samma i alla länder, IsaDora t ex tror man i USA är ett riktigt kvalitativt märke, medan vi ser det som budget.

8:10 em  

Skicka en kommentar

<< Home