måndag, november 13, 2006

Pink Chocolates


Pink Chocolates kallar Clinique sin kollektion Holiday 2006 för.
Med de här mjukt rosa och bruna tonerna kan det knappast gå fel, allt känns väldigt användarvänligt. Men kanske är den aningens tråkig? Snyggt för all del, men för mig är det här produkter som passar väldigt bra i en basgarderob. Jag förväntar mig nog lite mer glam av en Holidaykollektion.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

brukar inte alltid cliniques smink vara lite tristess? sådant som passar som present till både svärmor och mormor?

6:45 em  
Anonymous Anonym said...

Jag gillar den skarpt faktiskt. Tycker den är hur fin som helst. Men är nog lite benägen att hålla med schmut här ovan - clinique är ju inte de mest innovativa sminkmässigt alla gånger.

6:53 em  
Anonymous Anonym said...

Jag tycker Pink chocolates ser helt fantasiskt ut, men så är ju också brunt och rosa mina färger i sminkväg.. ett undantag dock, läppstiftet i serien ser, som tidigare kommentarer uppmärksammat, ut som en nyans för tanter... Annars. Me lajke Clinique!

7:13 em  
Blogger helena said...

schmut: du har en poäng där

bjooti: ja visst är det snyggt, men det hade kunnat vara lite roligare på nåt sätt. Att man byggt på med nån roligare skygga eller ett läckert gloss.

caroline: det här är färger som passar väldigt många, och det är ju bra. Men det hade varit kul men nån lite extravagans iaf.

7:20 em  
Anonymous Anonym said...

lipgloss: exakt! ett läppglans hade gjort susen! du vet ju hur det är med läppglans.. man kan aldrig ha för många! *s*

7:28 em  

Skicka en kommentar

<< Home