söndag, januari 21, 2007

Spectacular

Spectacular heter Helena Rubinsteins senaste foundation.
Enligt beskrivningen ska den hålla hela dagen utan att tappa sin lyster, man ser nymejkad ut i 12 timmar. Hur det nu är med det återstår att se. Men bara den snygga flaskan gör den väl värd att kolla in.


7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det är ju den som jag har =O, men jag har den gamla versionen. Köpte den ganska nyss dock ;) Väldigt snygg design på den här nya flaskan! =D Hoppas att de inte har ändrat innehållet till det sämre nu bara, för älskar verkligen denna foundationen! ;) Porslinshy på flaska för mig liksom! =D

1:19 em  
Blogger helena said...

det låter ju lovande :)

1:25 em  
Anonymous Anonym said...

Jag fattar inte heller, är dte bara flskan som är ny eller? Har haft den i 7 år snart.

6:19 em  
Blogger helena said...

anonym: oj, vet inte faktiskt. Jag fattade det som att det var en ny produkt, men det kanske bara är flaskan som är det nya då. Trist om så är fallet, det har ju ändå hänt en del på foundationmarknaden om man ser sju år tillbaka, så nån förbättring borde ju ha kunnat åstadkommits :)

6:46 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har aldrig testat nån foundation från HR. Men jag har ett mycket kärt förhållande till deras mascara, så man kanske skulle titta närmare på deras andra produkter också.

7:40 em  
Anonymous Anonym said...

Å andra sidan är den galet bra, dock aning dyr, runt 370 kr....men dryyyyg. Jag tror inte de "behöver" ändra forulan, men är den ÄNNU bättre är det såklar toppen! Bara den inte är ännu dyrare också...Flaskan får gärna vara i plast också, den i glas är rätt tung och så. Men visst känns förpackningen modernare nu. Gillar alla HR produkter jag testat!!!

10:22 fm  
Blogger helena said...

anonym: forfarande i glasflaska tyvärr, med pump

6:23 em  

Skicka en kommentar

<< Home