torsdag, september 01, 2005

Inget är som väntans tider?

Åtminstone jag och Hedgehog-Sara väntar otåligt på Lancôme-paletten. Det har inte gått att få besked någonstans, så jag ringde själv till Lancômes inköpsansvarig nu. De sa att de har haft problem med leveranserna till Sverige av just skuggorna. Den ena av paletterna skulle levereras ut till butik i dagarna, den andra var på gång men skulle dröja ytterligare någon vecka. Tyvärr hade de inte riktigt koll på vilken palett som var vilken. Men de sa också att de är jättefina och väl värda att väntas på.
Jag tror det är risk att de försvinner ganska snabbt när de väl dyker upp. Är ni sugna så boka upp ett ex i närmsta butik med detsamma.
Den som väntar på nåt gott, eller?

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

åh - tack för informationen - jag tror jag ska ta en sväng ut till mitt Kicks o kolla att de verkligen lägger undan en till mig...

men shit vad vi kommer att bli snygga!

1:54 em  
Blogger helena said...

supersnygga blir vi!

4:23 em  
Blogger helena said...

wtf?
Har jag blivit totallurad av lancôme då? Enligt dem skulle första skuggan ut i butik först nu i dagarna.
Nåja, jag får väl dregla över skyltexemplaren ett tag till då. Är du nöjd med skuggan?

6:19 em  
Anonymous Anonym said...

IsaDora har en palett med fyra skuggor som verkligen påminner om Lancomes färskala... men mycket mycket billigare. Kanske inte lika lyxigt kanske, men ser man verkligen nån skillnade på resultatet tror ni?

10:50 fm  
Blogger helena said...

Jag vet att en hel del är väldigt förtjusta i IsaDoras skuggpaletter. Men jag är tyvärr inte en av dem. Jag har absolut inget emot billigare alternativ, men jag tycker helt enkelt inte att IsaDora håller måttet. Ska jag köpa billigare skuggor så blir det Max Factor.
Det rör sig inte så mkt om ifall man kan se skillnad i resultat. Det handlar om känsla och hållbarhet också. Jag vill ha kvalitet och det är stor skillnad mellan att måla sig med en bra skugga och en sämre.
Dessutom ska man inte underskatta känslan av att äga en lyxig ögonskugga ;)

11:33 fm  
Blogger Johanna said...

Nu är jag stolt ägare till lancome-paletten. På Åhléns i Göteborg fanns det gott om dem men de kommer nog ta slut ganska snart har jag en känsla av... Har inte hunnit prova än men förpackningen och färgerna är att dö för!!

3:33 em  
Blogger CamillaAdl said...

På Kicks i Kista Galleria fanns paletterna för ngn dag sen iallafall..

4:06 em  
Blogger helena said...

gott! då dyker de säkert upp här också snart.

4:18 em  

Skicka en kommentar

<< Home