torsdag, december 01, 2005

Vill ha svenskt

Hallå Lancôme! Är det inte dags att vi får en svensk hemsida nu? Lilleputtelandet Danmark har ju för sjutton en.



Lancômes senaste doft Hypnôse
doftar alldeles, alldeles underbart.

13 Comments:

Anonymous Anonym said...

Håller med dig om att Hypnôs doftar underbart. Men jag har en annan fråga till dig som har koll på make-upen. Jag behöver en ny mascara, vilken är bäst i klassen?

Förut, för länge sedan köpte jag alltid H. Rubinstein (och ännu längre tillbaka Dior och Lancôme), sedan kom jag på att highstreet märkena hade blivit SÅ mycket bättre i kvalitet på några år så då började jag köpa LÓreal. Står nu i valet och kvalet att byta mascara. Vad ska jag ha?

2:09 em  
Blogger helena said...

Vill du testa en ny så kan jag absolut rekommendera Estée Lauders Magna Scopic. Det är min "fläska på" mascara. Den har en suverän borste som smalnar av i toppen och kan plocka upp minsta lilla frans i vråna.
Bland de billigare mascarorna så gillar jag max factors stretch bäst. Den sitter bra och ger både volym och längd. Men den torkar lite snabbt tycker jag.

2:18 em  
Blogger två said...

Hej LipglossBitch! Har du någon erfarenhet av Rosebud Salve eller Carmex? Skulle behöva något återupplivande till mina sönderglossade läppar.

6:05 em  
Anonymous Anonym said...

Jag använder mig idagsläget av rosebude salve och tycker den funkar kanon bra. Den kan även användas till nariga händer och dylikt. Tycker du ska slå till på en sådan, då den håller dina läppar fräscha och fina!

6:57 em  
Blogger två said...

Ja det finns ju gott om på Ebay. Tror det är lite billigare än i Sverige. Har sett det för 99 eller liknande på C/O Sthlm.

8:57 em  
Blogger helena said...

sofia: jag är inget större fan av rosebud, tycker det är kladdigt och opraktiskt. Men många är störtförtjusta, så det är absolut en smaksak. Eight hour cream från Elizabeth Arden är min favorit bland universalkrämerna. Carmex gillar jag för det har en så skön mintig känsla.

10:17 em  
Anonymous Anonym said...

Jag tänkte på det här med julklappsset från olika sminkmärken. På Kicks här i stan har de en jättestor box från Nouba med allt möjligt i. Jag har önskat mig den i julklapp och vet att jag kommer få den (vi ska köpa den idag innan de tar slut). Tyvärr har jag aldrig testat Nouba förut, några kommentarer?

Den är verkligen enorm! Kostar 800 kr (så jag får minsann vara med och betala själv också) men så är det massor med ögonskuggor, läppfärger, rouge, pennor och penslar.

7:44 fm  
Anonymous Anonym said...

Oj! Vilken UNDERBAR julklapp!! Jag är tokig i Noubas ögonskuggor! Deras cremeögonskugga (Nouvola) är jättebra, mycket pigment och sitter verkligen hela dagen. Har även en palett med ljusa "vanliga" ögonskuggor som jag använder som bas och highlighter. Bra kvalite!

8:15 fm  
Blogger helena said...

dilona: Jag har också stått o klämt på den där. Jag har inte testat noubas skuggor ännu. Men jag har fått uppfattningen att det är bra produkter. Härliga färger också! Så jag tror definitivt det är ett bra köp, perfekt för dig som gillar att sminka andra också. Den verkar ju innehålla de flesta färger.
Sen till våren sätter du upp lappar i närmsta ica-butik där du erbjuder dig att bal-mejka studenter för en billig penning. Du kommer tjäna storkovan :)

10:12 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej,
På tal om torra läppar så har jag nyligen införskaffat Nuxe läppbalm på burk (ca 135:-). Här kommer ett utlåtande:
Doftar svagt och känns väldigt vårdande på läpparna. Har dock en lite grynig konsistens. Fick även prova på ett läppbalm från Sisley i affären och det var jätteskönt, men det kostade skjortan... uj vad dyrt! Jag gillar Rosebud, har den med jordgubbssmak.
:-)
Katarina

1:16 em  
Anonymous Anonym said...

Men allra, allra bäst är Dr. Hauschka´s läppvårdsstift.
Hade under många år 8 hr cream från Arden och har även provat Nuxe´s burkbalsam. Det (Nuxe´s) är faktiskt lite läckert och väldoftande eftersom det lär vara tre olika apelsinoljor i balsamet om jag minns rätt. Olja från skalet, olja från kärnorna och olja från något annat på apelsinen. Men Dr.Hauschka är min nuvarande passion. Det blir inte ett dugg sämre av att det blir en snygg svag glans som håller länge, länge! Jag har t.o.m. börjat skippa glosset för att ha den sköna Hauschka-glansen på mina läppar...Puss!

3:18 em  
Anonymous Anonym said...

Vad kostar Dr Hauschkas?

3:31 em  
Anonymous Anonym said...

Jag kommer inte ihåg det exakta priset, men har för mig att jag brukar betala ca 70-80 kr för ett stift. Men det är det värt, är som du förstod från inlägget ovan beroende av det lilla stiftet.

6:13 em  

Skicka en kommentar

<< Home