måndag, november 28, 2005

Förfrågan om BeneFit

Maria undrar vilka butiker i Sverige som säljer BeneFit. Någon som vet?

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ingen, vad jag vet. Antigen får man ta sig till t.ex. England eller shoppa från hemsidan: http://www.benefitcosmetics.com men då tillkommer ju en massa frakt och tullavgifter osv...
Eller så får man göra som jag och ge en lista med produkter som man vill ha till en kompis som åker till London ca 2 ggr per år :-)

4:51 em  
Blogger helena said...

som vanligt då :)

5:19 em  
Anonymous Anonym said...

www.eleven.se har några produkter från BeneFit.

2:47 em  
Anonymous Anonym said...

Kan för övrigt rekommendera Benetint, High Beam & Touch me and then try to leave Cream :-) Jag har även Georgia (ett persikofärgat typ rouge) som knappt syns alls så den va en besvikelse.
Enjoy!

-Maria

4:26 em  
Anonymous Anonym said...

Det finns även en del Benefitprodukter på Harrods webbutik (www.harrods.com. Billigare frakt än från USA + att man inte riskerar momspålägg eller tull.Det är dock ett väldigt litet sortiment. Jag undrar verkligen om det inte finns någon mer *europeisk* webbutik som säljer Benefit? Eller Bobby Brown för den delen?

1:28 em  
Anonymous Anonym said...

Strawberrynet.co.uk har några Bobbi Brown-grejer!
Vad gäller Benefit är de tydligen rätt restriktiva med återföräsljare – har från ganska säker källa fått höra att deras krav för att säljas på exempelvis c/o Stockholm var att de skulle få en hel vägg till sitt förfogande, och det ville inte butiken.
Hemsidan är nästan bästa alternativet, inte minst sånu när dollarn är såpass billig. Jag har slagit ihop mig med kompisar för att få ner fraktpriset & har hittills sluppit fastna i tullen.

2:04 em  
Anonymous Anonym said...

Tack för alla tips även om vi tyvärr verkar kunna vara överens om att det ÄR precis så svårt som det verkar att få tag i Benefit i Sverige.
Pojkvännen föreslog dock häromdagen en impulsresa till Barcelona över nyår - och Sephora måste ju ha Benefit eller hur?
Kram,
Maria

9:53 fm  
Blogger helena said...

En spontanresa till Barcelona låter ju inte dumt alls!

11:05 fm  

Skicka en kommentar

<< Home