tisdag, januari 17, 2006

Berry Pretty Lips

HQhair tycker att vi ska satsa på bäriga nyanser på läpparna nu.
Jag skulle definitivt kunna tänka mig Cheeky Tints från ModelCo. En skir färg som går att använda både på kinderna och läpparna.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Är det smidigt att beställa från Hq-hair? Hur blir det med frakt och så?

2:27 em  
Anonymous Anonym said...

Apropå produkter för både läppar och kinder...måste bara tipsa om en av mina favoritprodukter, nämligen "liquid blush paint" från MUS i färgen "Tulip"! Det är ett slags rouge i geléform och man kan använda det både till läppar och kinder! Tyvärr förvinner färgen rätt snabbt från läpparna, men för kinderna är det kanon! Man ser naturligt rosig ut & det sitter hela da'n!

3:49 em  
Anonymous Anonym said...

Hej Lipglossbitch!
Undrar om du har provat något från märket "Pixi Beauty"? Är lite nyfiken på deras produkter, speciellt deras "sheer cheek gels" (rouge i gelform). På deras hemsida kan man även beställa söta presentkit med smink där färgerna är avpassade efter om man är blondin, brunett eller rödhårig.....vill ha!!

4:15 em  
Blogger helena said...

charlottah: ja, jag tycker det är smidigt. Grundfrakten ligger på £3,5 och sen läggs det på per produkt tror jag. Kanske inte världens lägsta frakt, men man riskerar å andra sidan inte att paketet fastnar i tullen.

anonym1: Tack för tipset. Det blir ju ofta så med den typen av produkter, sitter det bra på läpparna så är det kanske för fett för kinderna eller tvärtom. Men att bättra på läppglanset är man ju så van vid ändå så det tycker jag inte gör så mycket :)

anonym2: Nej, det märket har jag inte testat. Men sheer cheek gel låter inte så dumt. Är det nåt i stil med Jelly Pong Pongs variant kanske?

4:33 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har inte testat Jelly Pong Pong's gelé-rouger men jag tror att det är ungefär samma typ av produkt....Pixi's cheek gel är dock på tub.

8:45 em  
Anonymous Anonym said...

Ni vet väl att märket Eyeko finns på Oasis, det är en av butikerna på NK i Göteborg (vet inte om det finns i Sthlm). Där hade de Fat Balm senast jag var inne samt några till produkter från Eyeko.

9:31 fm  

Skicka en kommentar

<< Home