måndag, januari 16, 2006

Lyxvanor?

Fick den här kommentaren till förra inlägget.
Tror du vanligt folk har råd med allt det här? Fattar du inte att folk kan må dåligt av att få dina jävla lyxvanor upptryckta i fejset?

Om någon tycker att det är en lyxvana att jag överhuvudtaget ägnar tid åt att prata om smink så håller jag med, det är trots allt inget livsnödvändigt. Men jag tänker inte be om ursäkt för att jag har möjligheten att skriva om något som intresserar mig, som är roligt och kreativt, och som sätter lite guldkant på tillvaron.
Om det är valet av produkter som känns för lyxigt så tipsa gärna själv om bra budgetprodukter. Jag försöker variera mina inlägg så gott det går.
Och jag går faktiskt inte och köper varenda produkt jag skriver om, ifall det nu var någon som verkligen trodde det.

15 Comments:

Blogger Johanna said...

Men vafan, vaddå "upptryckt i fejset" ? Det är ju inte som att Lipgloss Bitch ligger som default när man startar sin webläsare. Låt bli att läsa här om det gör er så upprörda. Fattar inte varför folk ska bitcha så jävla mycket om den här bloggen. Jag tycker att du är skitbra (och jag är både fattig och feminist).


Förlåt att jag svärde, som lillebror sa.

2:38 fm  
Anonymous Anonym said...

just det - det här är ju en sminkblogg... mygod!

Vi gillar dig Helena, det vet du väl?

7:07 fm  
Blogger Ivana said...

Folk har för lite att göra ibland. Har själv blivit drabbad så otroligt många gånger. Gör din grej & skit i vad imbeciller säger!

7:08 fm  
Blogger Fru Choklad said...

Åhh så var det dax igen då! Som Johanna så klokt säger här ovan. Din sida ligger ju inte precis som default när man startar webbläsaren ! Du skriver ju VÄLDIGT tydligt i huvudet på din sida att det här är en sida där det skrivs om SMINK tydligare än så blir det ju inte! Jag skriver också om lyxgrejer, vilket inte betyder att jag har allt hemma. (även om jag ibland verkligen skulle vilja, tänker på mitt inlägg om världens lyxigaste skor)Stå på dig och fortsätt med din sida i lugn och ro. För även om det finns vissa som bara vill hacka så är vi så många fler som trivs och tycker om att läsa din sida! Kram på dig!

9:23 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag är glad att du håller mig (och andra) uppdaterade vad det gäller smink/hårvård.Fortsätt med det!!!
Din andra blogg är också läsvärd =)

10:14 fm  
Blogger schmut said...

attans vad du upprör! det borde ju visserligen visa att du är på väg någonstans och uppmärksammas även av dem som egentligen inte är intresserade. se på alla våra gamla kvällstidningskrönikörer, hur många av dem är älskade av alla? nej, de måste nästan ha en lika stor hatkrets för att det ska gå runt. att uppröra säljer.

mitt tips? emaila runt till de stora tidningarna och fråga om någon är intresserad av en skönhetsspalt från en användares synvinkel. jag tror du kan ha hittat din grej.

10:37 fm  
Blogger helena said...

Kommentaren kritiserar bloggen och talar om vad felet är. Och det kändes som om den här kommentaren var något som faktiskt gick att besvara, det får man väl anse vara ett framsteg :)

11:01 fm  
Blogger sparris said...

Att folk ö h t orkar öda energi på att hata nåt som de inte behöver ta del av... =_=

12:25 em  
Anonymous Anonym said...

Jag tycker bara du ska strunta i dem - du gör din grej! Ignorera alla kritiska röster framöver! Detta är din blogg och de som inte vill läsa den kan göra nåt annat! Inget att våndas över!
:-)
Katarina

1:16 em  
Blogger helena said...

Katarina: jag försöker ignorera oväsentligheter, men i det här fallet hade hon en poäng (om hon nu trodde att jag shoppar allt jag skriver om).

malin: pedagogisk är en riktigt fin komplimang. Det är en av mina grundidéer med bloggen. Att den ska skrivas utifrån mina tankar som en vanlig användare, för alla andra vanliga användare :)

2:26 em  
Anonymous Anonym said...

Jag håller med Malin - du är mycket duktig! Du ska fortsätta med det du gör och jag uppfattar inte alls dig som snobbig, bara som en tjej som tycker det är kul med sånt här!
:-)
Katarina

3:20 em  
Anonymous Anonym said...

Jag gillar dina tips! Även om jag inte kan eller vill köpa allt är det kul att veta mer, lära sig mer och kanske få upp ögonen för något nytt. Keep up the good work! Och låt inte någon missunsam stackare förstöra din braiga stil :)

9:40 em  
Blogger helena said...

Husmusen, det är ju det som är grejen, inspiration :)

10:42 em  
Anonymous Anonym said...

Jag tycker det är kul att läsa den här bloggen fast jag knappast har råd att ens köpa hälften av produkterna det skrivs om (är student). Men det är ju kul att drömma sig bort och få inspiration ändå. En dag kanske man har råd!

12:26 fm  
Anonymous Anonym said...

Tessan

Gillar din blogg, dey är inspiration! Jag köper väl inte alla kläder jag blogggar om heller! Har dock ett budget tips( du kanske bloggat om det tidigare vad vet jag) och det är Dream matt mouse från Maybelline. Otroligt lätt men ändå krämig utan att torka ut huden och lagom täckande med naturligt resultat.

10:47 fm  

Skicka en kommentar

<< Home