onsdag, januari 04, 2006

sneak peak från Lancôme

I senaste nyhetsbrevet från Lancôme får vi en sneak peak på vårens kollektion The Enchantress.

Av bilden att dömma verkar det som om de satsar på lite kallare pastellfärger till våren.
Lockar inte mig ett dugg just nu. Estée Lauders och Bobbi Browns fruktiga färger känns mycket mer rätt (jag längtar väl efter värmen). Men när man får se produkterna och färgskalan så kanske kollektionen visar sig va lite roligare än den verkar.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag håller med. Det är ju förvisso jättesnyggt sminkat, men inte direkt användbart. Jag tycker att färgerna som väljs ut till olika kollektioner ofta är helt oanvändbara. Tacka vet jag MUS och FACE som har fantastiska färger även på de lite galna partyskuggorna.

10:31 em  
Blogger helena said...

Själv är jag av filisofin att i princip alla ögonskuggsfärger funkar på alla. Det gäller bara att se makeupen som en accessoar snarare än något som bara ska framhäva/dölja ens drag.
Men jag får inga vårassociationer av den här bilden.
MUS och FACE är bra, de har ju en riktigt bra och rolig färgskala året runt.

10:50 em  
Blogger helena said...

elin: ska in o kika :)
på blogger kan du välja att klicka i "other" när du kommenterar, sen skriver du namn och adressen till den blogg så blir det en direktlänk dit.

11:17 em  
Anonymous Anonym said...

Elin: Lila kan faktiskt vara en ganska bra färg på ögonskugga om man vill ha en naturlig sminkning. Då ska den vara brunlila och läggas i globlinjen. När man teatersminkar använder man sig just av brunlila smink för att skapa skuggor i ansiktet, dvs för att bygga om ansiktsdragen.

Just syrenlila sådär över halva ansiktet är väl kanske inte min grej, dock...

12:27 em  

Skicka en kommentar

<< Home