torsdag, februari 16, 2006

bröllopspyssel m.m

Ok, nu har jag äntligen en ganska klar idé om hur inbjudningskorten ska se ut. Jag blev inspirerad av bild nr två i inlägget Pysseltips inför Alla-Hjärtans-Dag hos Husmusen. Jag är inte så himla pysslig men jag har blivit mängder med idéer rikare sen jag började följa denna eminenta inredningsblogg. Tack!
Nu har jag dessutom fått ytterligare en anledning till att ge mig iväg till Göteborg titt som tätt, de har ju en utomordentlig Panduro-butik. För hur konstigt det än låter, så får jag ibland lite förvånade blickar när jag talar om att jag ska åka dit för att köpa en ögonskugga på Face ;)

Surfade in på Accessora idag och såg att de har tagit in väskor från Fancy Fanny, en hel del små söta satinsaker till väldigt överkomliga priser. Är det något jag inte vill lägga ut för mycket pengar på så är det en vit satin väska, när skulle jag använda den igen? Sen slog det mig att jag kanske skulle ha en rosa...
Och nu slog det mig plötsligt att jag kanske skulle virka en istället, hm det får jag fundera på.

När jag nu ändå är inne på Accessora så måste jag ju också nämna att jag upptäckte att de säljer produkter från Rose & Co, som jag har skrivit om ett par gånger. Tycker deras plåtburkar är sötare än Rosebuds, vem kan motstå Sweet Violets rara lilla kisse? Tyvärr kan jag inte länka direkt till produkterna, men de finns under kategorin skönhet.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Oh man tackar! :) Det gjorde min dag!

10:08 fm  
Anonymous Anonym said...

OM du åker till göteborg stanna till på Perukmakeriet som ligger inom vallgraven typ bakom gamleport en bit bort nära vattnet. Lite anonymt men hit springer make up artister för att finna de bästa billigaste penslarna och coolaste lösfrallorna on the planet... mycket bra prylar till mycket bra priser..

6:44 em  
Blogger helena said...

Perukmakeriet står faktiskt på listan. Fint, nu har jag nog en rätt bra koll på vart det ligger också :)

9:46 em  

Skicka en kommentar

<< Home