tisdag, februari 14, 2006

Max Factor

Sessan recenserar Max Factors Masterpiece mascara. Hon skriver också att Max Factor ska byta ut sina förpackningar. Kanske är på tiden, de där blåa mascarahylsorna har hängt med så länge att de känns väl snart retro.
Verkar som om det kommer lite nya produkter också. Själv hoppas jag mest på att de kommer med lite nya roliga nyanser på ögonskuggorna snart. Deras skuggor är en av mina absoluta budgetfavoriter, men det händer inte mycket där färgmässigt.

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Såg att Maybellines mascara med primer fick bra i test i en tidning, är det någon som har provat den? Är det bra med sån där primer på mascaror eller är det bara tidsödande? Funkar det lika bra att lägga ett extra lager vanlig mascara?

8:56 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej, har en fråga ang rouge/bronzing puder. Jag har äntligen hittat en foundation som räddar min hy från små plitor men om jag känner för att bara ha lite rouge eller bronzing får jag genast små vita knottror. Finns det någon bra rouge/bronzing som inte täpper till så? Helst inte för dyr men det kanske det kan vara värt.

9:17 fm  
Blogger helena said...

anonym: har inte hört nåt direkt om den, någon som har kanske kan kommentera med ett litet omdöme.

angelica: Jag tror man får lägga på en liten slant om man vill ha bra produkter som inte irriterar ens hud, men hittar man rätt så brukar man oftast tycka att det är värt det. Rouge är ju också en såpass dryg produkt som håller sig fräsch länge.
i.d´s produkter kanske kan passa dig.

12:05 em  
Anonymous Anonym said...

Jag använder L'oreals senaste primer-mascara, Volume Shocking och tycker att den är jättebra. Jag får långa och separerade fransar.
Knepet är att låta primern torka ordentligt innan man tar på själva mascaran, jag brukar äta frukost emellan lagren. Gäller bara att man inte glömmer att ta på resten innan man sticker iväg =)

12:16 em  
Blogger Vi på Kantarellen said...

Jaaa.... bort med det blå!!!

12:42 em  
Blogger helena said...

fru hjelm: smart, så länge man har minnet med sig då :)
Man borde rent generellt sprida ut mejkningen över morgonen, så de olika stegen hinner "lägga sig", hållabrheten blir så mycket bättre.

mamselamsen: så du tycker oxå det är på tiden :)

12:55 em  
Anonymous Anonym said...

Nä, usch sånt har jag ju inte tid med på mornarna. Har fullt sjå med att få iväg mig själv och barnen till dagis så jag tror jag behåller min vanliga mascara. Jag gillar bäst Lash Architect från L'Oreal, den är suverän!

3:03 em  

Skicka en kommentar

<< Home