söndag, maj 21, 2006

Borås

Nu missar jag Magnum-stylingen idag. Ska till Borås och prata bröllop med våra värdar istället. Hoppas ni får kul, ni som går. Och hojta om era bilder dyker upp på Magnumsidan.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

hoho vet du om man ska förvara nagellack i kylskåpet?

12:30 em  
Anonymous Anonym said...

Hej lipglossbitch! Jag undrar om du kan rekommendera bra highlighters? Inte alltför dyr, gärna under hundralappen. Är dessutom ute efter någon sorts motsats till highlighter. Vet dock inte vad det kallas, bara att det finns. Alltså en mörk skugga som läggs för att dölja delar av ansiktet. Även den ska vara under hundralappen. Hoppas du kan hjälpa mig :)

5:12 em  
Blogger helena said...

anonym: ja, det är ett klassiskt gammalt tips att man ska ha nagellacken i kylen. Jag har det aldrig och det går bra ändå, så det är nog en smaksak :)

sandra: det har du helt rätt i!

anonym: jag måste tyvärr säga att jag inte har testat någon bra billig highlighter, men jag har använt YSL i väldigt många år nu så det kan ha hänt mkt. Kolla t ex in Lumene, jag har ofta blivit glatt överraskad av deras produkter.
Döljer gör man inte med mörka skuggor men man kan skapa konturer. T ex kan man ge en illusion av att man har mer markerade kindben genom att skugga fram kindhålan.
Jag rekommenderar att man är sparsam med detta, för det är riktigt svårt att få det snyggt och naturligt. Bäst är att använda sig av vanliga rouger eller solpuder för att skapa djup.

6:52 em  
Anonymous Anonym said...

Vart säljs John Friedas produkter? Någon som vet någon svensk webshop som har dem?

6:53 em  
Anonymous Anonym said...

En fråga som inte har något med Magnum-stylingen att göra!
Har du, eller någon annan, testat Make Up Stores lipplumper? Jag har nämligen 30 % rabatt där och tänkte testa, men inte om det är helt förgäves!
Tips någon?

8:26 em  
Blogger helena said...

anonym 1: jag köper mina på cubus, har sett dem på åhléns också.

anonym 2: be att få testa den först, plumpers funkar olika på olika personer. Och det är synd att lägga ut en så rejäl slant på nåt som kanske inte funkar på just dig.

8:47 em  

Skicka en kommentar

<< Home