onsdag, maj 17, 2006

Planer

Kul projekt på gång. En riktig vitamininjektion, plötsligt är inspirationen på topp och idéerna strömmar till igen.

Här på bloggen framöver:
Lancôme vs. Estée Lauder, dagkräm med spf.
Läsarrecension, DuWop Venom Gloss
LgB testar handkräm i budgetklassen

Kom gärna med tips på ämnen, och har ni testat nån ny produkt så maila mig en liten recension så lägger jag ut den på bloggen under kategorin läsarrecensioner.

12 Comments:

Anonymous Anonym said...

Fråga: när man använder cliniques färgade dagkräm. Är primer/makeupbas onödigt då? Vart skulle man i så fall applicera den?

Tips: På ÖB har de en jättesnygg portfölj (i metall, silverfärgad) som det får plats hur mycket smink som helst i. Skitsmart! Och billigt... Med mängder av olika fack.

8:16 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej! Jag har en fråga om Buzzador. Betalar man verkligen ingenting! Inte ens frakt eller något sådant. Vad är det man gör för dem då? Kan man medverka även fast man är under 18 år? TAcksam för svar!

10:39 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej, Vet att du skrivit om ID:s foundation... Jag tycker den är helt ok, men täcker inte så bra.. .hur mycket ska man använda egentligen? Deras bronzer är himlans bra, vet inte hur man ska kunna sluta med den - någonsin. Jag älskar din blogg - tipsen är superduper!!

11:56 fm  
Blogger helena said...

hanna: nej, jag använder aldrig primer under den. Det är mer som en dagkräm, inte mattande eller så. Vill man ha en matt finish så är det bättre att välja en foundation som underlag.
Men har man punktvisa problem, t ex på näsan så kan man säkert lägga lite primer där.
Kanontips med ÖB där, måste jag kolla upp.

anonym: ja, det är helt gratis inga frakter el så tillkommer. Man marknadsför de produkter man testar, de räknar med att man berättar om sakerna för sina bekanta eller delar med sig av smakproverna man får.
15 år har de som åldersgräns.

1:00 em  
Anonymous Anonym said...

Men typ Lumenes makeup-bas då?

Just nu använder jag den så här:
-ögonkräm med solskydd och lite vanlig hudkräm
-Clinique-färgade-dagkrämen
-concealer där det behövs
-fixerar med pressat puder på näsa och panna

Ska jag strunta i bas helt?

1:16 em  
Blogger . said...

Hallojsan..
Har en liten fråga som jag hoppas (massor) på att du kanske kan svara på..
Jag har nämligen en massa fräknar som jag, till skillnad från många, verkligen ÄLSKAR!!!
Min fråga är dock om du har något litet tips om hur jag kan främhäva dom ordentligt?? Med hjälp av smink och liknande menar jag...
Hoppas du har något bra tips! Har letat och letat men inte hittat någonstans om något sånt.. :)
Många kramar från lilla söta Fröken Fräken

1:44 em  
Blogger helena said...

hanna: nu utgår jag från min hudtyp här (blandhy som blir fet på vissa partier) och jag tycker att moisture sheer tint behöver blandas ut med en gnutta vanlig dagkräm för att bli lagom tunn för mig. Skulle jag då ha primern från lumene mellan dagkräm och cliniquen så skulle ju inte cliniquen smälta in i huden på det sättet som jag vill.
En primer jämnar till huden och är ett "skydd" mellan dagkräm och foundation så att underlaget inte ska glida.
Medan man (jag) snarare anser att cliniquen blir snyggast om den ligger skirt på huden och blandas med dagkrämen. Hoppas jag lyckas förklara hur jag menar :)
Jag använder den när jag vill ha en "naken" look men ändå få bort lite av det vinterbleka. Men jag gör som du och har lite concealer ibland.
Du får nästan prova dig fram, för det beror nog mkt på vilket resultat man eftersträvar.

fröken fräken: fräknar är supersnyggt och fräscht! Jag skulle lämna så mycket som möjligt bart och framhäva dem med lyster, ett lite skimrande bronzingpuder eller highlighter på kinderna, näsan och på pannans yttersidor. Bara en aning. Ljusa blanka läppar till det bli tjusigt.

6:05 em  
Blogger . said...

Hallo!
Jo visst är det nå speciellt med fräknar! Jag älskar när solen börjar skina och fräknarna hittar tillbaka igen efter vinterns dvala! Helt enkelt topp!
Tack så hemskt mycket för tipsen, och du har rätt, underlagskrämer och liknande är definitivt inget jag skulle sätta i ansiktet.. Fräknarna måste ju få synas ordentligt :)
Tack så hemskt mycket för tipsen! Uppskattas verkligen!
Kramar från lilla söta Fröken Fräken

6:07 em  
Blogger helena said...

fia: tack :)
vill du ha ett mer täckande resultat så kan du testa att lägga på med concealerpensel över prickar o liknande. Sen buffar du lätt över det med kabukiborsten, det är den korta täta som ger mest täckande resultat.

6:43 em  
Anonymous Anonym said...

Kommer du att recensera nya Nivea Goodbye cellulites? =) hade varit nice nu till badsäsongen

9:53 em  
Blogger helena said...

anonym: det har jag inga planer på just nu, jag tror inte en cellulitkräm i den prisklassen kan göra mer skillnad än skrubbande och smörjande med vanlig bodylotion. Men man ska aldrig säga aldrig :)
Och jag har ju efterlyst lite läsarrecensioner, nån som testat kanske hör av sig.

10:06 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har ett litet tips. Vilken nyans på läpparna man bör ha om man tex är mörkhårig, har ljus hy, små läppar osv (-: Det hade varit intressant..

Mvh: http://mimostyle.webblogg.se

12:09 fm  

Skicka en kommentar

<< Home