onsdag, maj 17, 2006

sura tanten recenserar

Sura tanten recenserar:
Clean
Eyeko Cream
Sweet Talk

Hög tid att kika in hos henne om ni inte varit där än.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tack för svaret angående YSL-penna igår. Jag var och kollade in den idag igen och upptäckte att 2an verkar lämplig, och som sagt inte så rosa som 1an. Jag förutsatte bara att jag behöver den ljusaste... Men den kanske inte är så täckande? Funkar mest som high lighter eller? DeWop Venom Gloss-recension ser jag mycket fram emot! Är sugen på ett sånt...

6:43 em  
Blogger helena said...

Det stämmer, den passar bäst till att ljusa upp. Ofta vill man kanske ha så tunna produkter som möjligt under ögonen. En krämigare concealer täcker bättre, men behöver tunnas ut med dag- el ögonkräm för att passa just under ögonen. Annars blir resultatet lätt "kakigt".

6:46 em  
Anonymous Anonym said...

Hejj , vet du någon bra foudation som man inte blir varm och svettig av i ansiktet och so minte täpper till porerna? tackar! love you blogg!

7:32 em  
Blogger helena said...

anonym: de flesta foundations är så bra idag att de inte täpper till porerna, bara man använder rätt för ens hudtyp. Själv gillar jag t ex MAC och i.d
Om du har problem med att du snabbt blir blank så rekommenderar jag att du testar att använda primer, den lägger du efter din dagkräm innan foundation. Det blir som ett skydd som hindrar fukt och fett att tränga fram till din foundation. Brukar förbättra hållbarheten med tre, fyra timmar åtminstone.

8:48 em  

Skicka en kommentar

<< Home