söndag, maj 21, 2006

Skopunkten

Nån gång i veckan bär det av till Skopunkten. Där blir det kanske de här...



eller kanske de här...




Hur som helst, köp 3 betala för 2. Perfekt just när det börjar bli dags för lite sommarnytt.

11 Comments:

Anonymous Anonym said...

Uäh! Håll dig undan de där spetsiga längst upp, det är totalt ohett. A big no no!!!!

7:31 fm  
Anonymous Anonym said...

De där kilklacksskorna verkar ju bra. Skönt att få lufta tårna när det är varmt ute.

10:22 fm  
Anonymous Anonym said...

De blommiga ballerinaskorna är supersöta.

2:31 em  
Anonymous Anonym said...

Det går att hitta fina skor på Skopunkten, men de brukar vara otroligt obekväma, ffa när man blir varm och svettig på sommaren. Har precis investerat i ett par (dyra) Vagabond-ballerina och de är supersköna! Värda varenda krona.

2:40 em  
Anonymous Anonym said...

Gick själv lös på skopunkten för någon månad sedan och köpte tre par skor, två högklackade och ett par ballerina. Hittills tycker jag att alla tre sitter mycket skönt (det ena högklackade kan vara det skönaste par jag haft!). Blir iofs väldigt svettig om fötterna pga syntematerialet, men lite får man väl stå ut med till det priset...

4:34 em  
Anonymous Anonym said...

Så ute med spetsiga skor! Skaffa dig lite koll va.

5:42 em  
Blogger helena said...

anonym ggr 2: kära vänner, jag har nog aldrig varit särskilt trendig. Hittar jag ett par skor som jag tycker är snygga så skiter jag fullständigt i om de är heta eller inte. Det är en skön känsla det där, att inte vara så himla ängslig.

sara s: ja, de ser himla najsa ut... på bild iaf :)

linda: det blir oftast slit o släng skor därifrån. Gillar att man kan (har råd att) köpa lite roliga skor, som man kanske bara använder en sommar.

frida: jo, det är nackdelen med syntet. Men jag säger som du, man kan stå ut med det ibland.

6:27 em  
Anonymous Anonym said...

Jag älskar kläder men bekymrar mig inte så mkt om vad som är inne/ute eftersom jag för det mesta har en egen stil som inte går att kategorisera. Har precis upptäckt skopunkten och sitter med mina nya favorskor därifrån på fötterna just nu. Ballerina i ett plyshigt material som är så fint (om än lite slitet redan men det går ju att köpa nya). Brukar dock blanda dyrt och billigt.. Men syntet är bra! Även om jag inte aktivt undviker skin så blir jag glad när saker inte är äkta.

8:17 em  
Anonymous Anonym said...

Dom ballerinas med blommor på högst upp i rosa har jag jättesöta verkligen

1:28 em  
Anonymous Anonym said...

Tips mot svettiga fötter: superlåga nylonstrumpesteps, finns t.ex. på H&M för 19kr/3par. Det är alltså nylonstrumpor som i princip bara täcker lite av tårna, ett par cm upp på hälen och 1 cm runt om, och ska alltså inte synas om man t.ex har ballerinaskor. Jag tycker också att de skyddar lite mot skoskav, vilket heller inte är så otrevligt...

3:40 em  
Anonymous Anonym said...

Jag röstar på espadrillos till sommaren, de är supertrendiga och de på bilden ser ju dessutom lagom höga och luftiga ut! Har själv ett par ballerinor från Skopunkten som jag älskar just nu! Mycket prisvärda (ett par skor till varje barn och ett par till mig)! Jag tror på att blanda billigt och dyrt, köpte ett par Stella McArtney från Adidas häromdagen för 1600:- som jag också älskar.
:-)
Katarina

4:07 em  

Skicka en kommentar

<< Home