tisdag, maj 02, 2006

Troll

En artikel i SvD där bl a jag har blivit intervjuad har aktualiserat ämnet "bloggmobbing". Detta har som väntat triggat trollen som går i perioder bland kommentarerna.
Igår hade jag möjlighet att hålla rätt bra koll. Jag vet att det inte är kul för nån annan heller att läsa skiten. Men under dagarna som kommer får jag be er övriga fina läsare ha överseende med om jag inte hinner radera grova kommentarer förrän till kvällen.

23 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det här måste vara rena julafton för dig, du verkar ju rätt kåt på uppmärksamheten om man säger så.

7:44 fm  
Anonymous Anonym said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

7:47 fm  
Anonymous Anonym said...

Vad är det för fel på folk? Jag blir så arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen... Jag hoppas VERKLIGEN att du inte tar åt dig eller mår dåligt över detta för då har de uppnått det de vill. Usch, det är allt jag har att säga till alla lågt stående människor som beter sig så illa mot någon som de varken känner eller har något otalt med. Usch!

8:18 fm  
Anonymous Anonym said...

men gud vilka sjuka människor, har de inget bättre för sig eller vad är dealen?!?! dra dit pepparn växer säger jag bara! och Helena, ta INTE åt dig! ^^

Kram

8:40 fm  
Anonymous Anonym said...

Helena - vad ska man säga. Helt vansinnigt. Men kom ihåg att du i första hand hjälper många människor med ditt engagemang, intresse, nyfikenhet och kunnande på ett område som de allra allra flesta faktiskt bryr sig om i någon form (nu menar jag inte bara smink och skönhet utan överhuvudtaget hur människor uppfattar en och där ytan oftast är inledningen).

Jag erkänner att jag ofta tycker att snacket om bloggmobbing är överdrivet och ofta lite osunt och lite vargen kommer. Men det gäller inte dig och det finns såklart fler som är riktigt utsatta. Jag börjar tänka om.

Jag hoppas att du kan fortsätta tycka att det är roligt och inspirerande att driva den här bloggen i alla fall.

8:48 fm  
Anonymous Anonym said...

Kan inte annat än hålla meed ovanstående skribenter..Du gör ett jätte bra jobb med den här bloggen och om det inte passar vissa personer så varför måste de läsa eller över huvudtaget bry sina små huvuden?!...Man slutar aldrig förundras...Keep up the good work!=)

9:29 fm  
Anonymous Anonym said...

Håller med ovanstående - hoppas du inte tar åt dig. Folk som skriver är avundsjuka eller har bara ett så tråkigt liv att de måste göra andra ledsna för att må bra själva. Eller tja, det är ju det man kan tro iaf. Vad vet jag? Förstår inte vad "folk" har så mycket emot just din blogg? Det måste vara för att den är så bra och välskriven :)!

10:13 fm  
Anonymous Anonym said...

ja, vad säger man... tmb (trött man blir)
Det är synd om dom som är dumma.

Kram pårej =)

10:42 fm  
Blogger Helena said...

Jag har nyss hittat din blogg och tycker den är både kul och välskriven! Ta inte åt dig av människor som uppenbarligen inte har vare sig intelligens eller ett liv. Fortsätt med det du gör, det är roligt med folk som engagerar sig i ett ämne så som du gör!
Hälsningar från en namne :-)

10:42 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag gillar din blogg, men även om jag inte gjorde det så skulle jag ändå respektera den.

Jag går inte in på, för mig ointressanta, bloggar och skriver elaka kommentarer. Även hårdrockare, småbarnsföräldrar, kattälskare och partybrudar har ju rätt att blogga om sina intressen!

Vad jag inte förstår är varför de överhuvudtaget bryr sig. Det är väl bara att strunta i en blogg man inte gillar.

11:35 fm  
Anonymous Anonym said...

Din blogg är kanon LGB!! Jag kollar den varje dag för inspiration och nöje!! Håller med ovanstående inlägg om att det är kul att någon tar sminkintresset på allvar! För det ÄR kul med smink! Låt dig inte nedslås av mobbarnas osakliga inlägg.

11:38 fm  
Anonymous Anonym said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

1:21 em  
Blogger Jubbe said...

Det var en bra artikel...jag tycker synd om dig å karolina lassbo att ni får ta emot så mkt skit...keep going strong. Ni rockar!

1:25 em  
Anonymous Anonym said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

3:50 em  
Blogger Maria said...

Inge kul när folk beter sig som idioter.
Du ska veta att jag älskar din blogg och kollar flera gånger per dag efter uppdateringar!

5:14 em  
Anonymous Anonym said...

Säger som många andra: stå på dig, Helena!!

Du och dina kunskaper om är oslagbara - ingen bloggar smink så bra som du. Eller ja, det kanske inte ens finns någon i Sverige som skriver om smink lika bra som du överhuvudtaget!

Kram på dig - fortsätt blogga lika ivrigt som tidigare!!

5:16 em  
Blogger Marie Larsson said...

Det här är ju helt sjukt! börjar ju spåra ut rejält! Bisarrt! Hoppas du orkar stå emot! Kram!

5:50 em  
Anonymous Anonym said...

så tragiskt att en del människor inte har bättre för sig än att skriva dumma kommentarer. jag tycker att din blogg är hur bra som helst. Man får jättebra tips på produkter som man tänkter köpa. hare bra!

6:40 em  
Anonymous Anonym said...

Shit!
Stå emot!

7:05 em  
Blogger sparris said...

Självklart har du mitt stöd. Ganbatte!

10:17 em  
Anonymous Anonym said...

Du ska inte be om ursäkt. Det är trist att du ens ska behöva ägna tid åt att radera sådana onödiga saker. Jag hejar på ditt lag!

12:27 fm  
Anonymous Anonym said...

Hoppas du inte slutar blogga nu, jag kollar alltid in din blogg först av alla.
Jag kan inte läsa andra sminkbloggar för jag jämför bara med din, sluta inte blogga!

8:28 fm  
Blogger helena said...

Nej, jag tänker inte sluta blogga. De allra allra flesta kommentarerna är ju positiva och/eller konstruktiva och intressanta.
"Nyheten" som SvD tar upp nu är ganska gammal. Den baserar sig på inlägget "vi har tröttnat" som jag och hedgehog-sara skrev för ett par månader sedan.
Det här är ett problem som går i vågor, och jag blir allt bättre på att ruska av mig. Men det tål att påpekas att det inte alltid enbart rör sig om idiotiska kommentarer som man bara kan skratta åt, utan också ibland är grova påhopp och rena hot.
Jag har svårt för att bara rycka på axlarna åt sånt.
Tack för stödet allihopa!

1:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home