torsdag, juli 13, 2006

Levererat

Svenska webshoppar i skönhetskategorin är föredömliga när det gäller leveranstid. Aldrig att jag behöver vänta på nåt paket. Beställde nu senast i tisdagskväll hos Blush, och redan idag låg godbitarna i lådan.
Den här gången beställde jag bara, för mig, helt nya produkter. Testing pågår för fullt.

Eyeko Fruity Felt Lip Pen - en tuschpenna för läpparna. Används precis som en vanlig läppenna, kring konturen eller fyll i läpparna helt. Den är däremot tunnare än en vanlig penna och inte lika täckande. Passar därför utmärkt tillsammans med läppglans eller ett skirare läppstift.
Själv tänker jag använda den som ett "liptint", färga hela läppen när jag vill ha en mattare look (som ändå inte är för "kakig") och ev dutta på lite läppbalsam för mer liv.
Funkar den här bra så blir det definitivt en mörkare variant också till hösten.
ModelCo Blotting Paper - blottingpaper är ett måste! Funkar som ett läskpapper, tryck mot berörda områden (näsa, haka, panna etc) så suger det upp fukt/fett och dämpar blänket.
Förra sommaren körde jag med Body Shops, funkade utmärkt men det är alltid kul att testa nytt.
Beauty Balm från Too Faced - läppbalsam i senaste färgen Bodacious Berry, svagt tonat i bärigt lila.

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det där med blottingpaper lät ju väldigt bra. Men hur mycket är det i en förpackning då? Man vill ju veta hur mycket man får för sina 120 kr. Vad kostade Body Shops? Hur mycket var det i deras?

7:17 em  
Blogger helena said...

Svårt att säga hur mkt det är i, jag minns inte heller hur mkt det var i body shops. Tror jag gav strax under hundralappen för deras, och de har funkat bra.
Fördelen m ModelCo är väl att här river man själv av så stor bit man behöver, medan andras är i ark. Vilket kan kännas som lite slöseri om man bara behöver dutta till näsan lite.

7:25 em  
Anonymous Anonym said...

Har ganska fet hy och provat många olika blotting papers. dom helt klart bästa hittils är Shiseido.. Dom är lite pudriga så att man blir riktigt matt, dom utan pudrig yta har en förmåga att ta med sig underlaget så att man ser lite kakig eller fläckig ut efter "blottandet". vet ej exakt hur många..men använt dom i ca.6 mån och än är dom inte slut. men orkar man inte blotta kan jag starkt rekommendera Milk of magnesia under underlaget som suger upp fettet och håller dig matt mkt längre.. hela dagen om du inte är jättfet i hyn. funkar kanon och är väldigt billig också.

9:20 em  
Anonymous Anonym said...

a-c, var köper du Milk of Magnesia? Googlade lite men hittade inget i Sverige.

3:36 fm  
Anonymous Anonym said...

En vän var nyligen i usa, då köpte hon två "dunkar" på wallgreens till mig för typ.. 70 svenska kronor. kommer räcka en halv livstid. så vet man nån som ska så beställ! men tror dock det går att få skeppat hem från drugstore.com. blir väl lite dyrare, men jag lovar, det är värt det! lägger den också 1-2 ggr i veckan som en hel mask som suger upp överflödigt fett. aldrig varit så matt i hyn som nu. underlaget sitter som erget när man har den som primer också.. även fast det är varmt och svettigt. :)

10:44 fm  
Anonymous Anonym said...

a-c: Skall försöka fixa det på nåt sätt. Kan vara värt att beställa på nätet om det inte går på nåt annat sätt. Tack för tipset!

1:39 em  
Anonymous Anonym said...

Blotting paper från ModelCo har jag också, fick det igår :) Bra att ha i väskan!

8:40 em  

Skicka en kommentar

<< Home