måndag, juli 10, 2006

onödigt arbete

Så dumt så. Igår kväll, målar naglarna... två fina knallrosa lager.
Sen skippar jag överlack, hade väl lite bråttom.
Nu flagnar det för fullt.
Note to self - gör det ordentligt eller strunta i det helt.

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej! Jag råkade läsa ett gammalt inlägg från april om borstar här när jag googlade på akvarellborstar, och jag är bara tvungen att skriva att djuren inte kommmer till skada när man tar deras hår, utan att de tar hår som djuren tappar och så kammmar de dem eller nåt sånt. Du kanske redan visste det, men iaf. Jag vet inte om alla använder sig av denna metoden, men jag vet att många gör såhär.

1:27 em  
Anonymous Anonym said...

Hej!
Jag är jättesugen på att använda lösögonfransar men de få gånger jag testat att ha på sådana har fransarna släppt från ögonlocken fortare än kvickt. Kanske använder jag fel märke och fel lim?! Hur lyckas man? Tacksam för svar

8:46 em  
Blogger Fia said...

Hejsan, ska utomlands snart och undrar om du vet hur det är med bäst-före-datum på solskyddkrämer? Vågar man använda det som man köpte till förra semestern?

9:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag har aldrig använt överlack då jag målat naglarna (även om jag nästan alltid målar naglarna ) men nu blir jag nyfiken på vilket överlack du använder? Vilket märke? Bra-ig idé!
Om något helt annat; ska prova Andrea foot spa och body spa ikväll. Det är små engångspåsar. Jag köpte en för fötterna med avokado och socker-scrub för kroppen med mimosa och apelsin :)

10:24 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag har också haft lite problem med lösögonfransar, men sen läste jag i någon tidning att man ska applicera dom innan man sminkar sig och ta på mascara över båda paren fransar samtidigt, så flätas dom ihop. Funkar faktiskt mycket bättre!

11:00 fm  
Blogger helena said...

sara: några tips - fransarna måste vara helt torra och, se till att rengöringen an använder är oljefri.
Sen är knepet att vänta rätt länge så limmet klibbar ihop sig ordentligt innan man doppar fransen i det, då fäster det bättre.

chrisitn: jag har ett från Mavala, men jag är lite sugen på Essies som också kan användas som stärkare och underlack.

12:59 em  
Anonymous Anonym said...

jag sitter här med nymålade naglar. essies 3-way-glaze som under och överlack, två lager mavala - hong kong däremellan. beautiful, men nu vågar jag inte röra i något på nån timme..

2:07 em  

Skicka en kommentar

<< Home