onsdag, september 13, 2006

Anatomicals Make mine a tropical smoothie

Paloma bidrar med en läsarrecension, det tackar vi för!
Make mine a tropical smoothie är en body scrub från Anatomicals. En tropisk skrubb med välgörande ämnen som jojoba, kokos och sjögräs. Det här låter ju alldeles underbart men dessvärre är innehållet en besvikelse. Man står där i duschen och tror att man ska få en totalt tropisk och härlig upplevelse, men ut ur tuben kommer en spirulina-liknande gelé som luktar allt annat än kokos eller andra härligheter. Den luktar alg. När jag sedan undersöker innehållsförteckningen står algextrakt långt ner på listan, och det är inget fel på alg, men det bli fel när man tror att det är av tropiskt kokos skrubben skall dofta. De alg-liknade ämnena fullkomligt tar över både vad gäller doft och utseende. Men oavsett doft kan det ju vara en bra produkt och för att vara lite snäll kan jag sträcka mig till att den funkar. Den här skrubben känns mer som en skrubbtvål än en renodlad skrubb. Kornen är ganska stora och river rätt bra, men det är lite glest med korn för min smak vilket gör att man måste ta ganska mycket för ett bra resultat. Det löddrar dessutom en massa när man skrubbar och efter användning känns huden aningen stram.
Nä, det här är ingen skrubb att lägga pengarna på, trots sitt låga pris på 99 kronor hos Accessora. En tvålskrubb kan man ju faktiskt göra själv för en billig peng, med socker och en tvål som luktar gott.


Har du också testat nåt nytt som du vill dela med dig dina tankar om så maila din recension till: helena(snabel-a)lipglossbitch(punkt)se

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hatar skrubbkrämer med få korn. Trist att den dessutom luktade alg...ha ha:)

9:57 fm  
Anonymous Anonym said...

Kan inte med skrubbkrämer. Jag brukar köra med skrubbvante och en riktigt krämig duschcreme. Doves nya som luktar lite körsbär är så härlig och dryg.

8:37 fm  

Skicka en kommentar

<< Home