söndag, november 05, 2006

AppleHeart

AppleHeart är exklusiv distributör för Crabtree & Evelyn, DuWop, Rosebud, Rose & Co, Le Blanc, Gamila och Badger i Sverige.
Vår tanke med butiken är att kunna erbjuda svenska konsumenter moderna kvalitetsprodukter för skönhet, välbefinnande och hälsa till attraktiva priser.

En hel del av produkterna återfinns i de flesta svenska kända webshopparna, men köper man dem direkt hos
AppleHeart så handlar man till marknadens lägsta priser.

Köpinformation
Alla med adress i Sverige kan handla. Du betalar antingen med kort (MasterCard, EuroCard el VISA) eller i förskott via PG el BG.
Alla priser inkluderar gällande moms, lägsta ordervärde är 200kr.
Varorna levereras med Postens Postpaket, du får en avi i lådan och hämtar ut paketet på Postens utlämningsställe. Varorna levereras normalt inom 10 dagar.
Varorna skickas fraktfritt, men en expeditionsavgift på 39kr tillkommer.
mer info

Ur sortimentet
AppleHeart är en liten guldklimp för alla oss som älskar
Crabtree & Evelyn. Oavsett om det är English Floral med Evelyn Rose och Lily of the Valley, Scarborough Collection eller barnvänliga Nursery Tails som lockar så hittar vi dem alla och mycket mer här.
Själv är jag väldigt nyfiken på deras SPA-inspirerade hudvårdsserie
La Source.

La Source Sea salt Body polishing Scrub
, en peelande skrubb med havssalt. Innehåller bl a mjukgörande shea smör och uppfriskande pepparmynta. 319kr för 500 g.


Här hittar man också de hypade läppbalsamen från Rosebud, på bilden har vi senaste tillskottet i familjen
Minted Rose. 89kr.


Gamila Soap låter väldigt spännande, olivtvålen är en helt ren naturlig handgjord produkt, anpassad för känslig hud. Inga artificiella doftämnen, konserveringsmedel eller färgämnen har tillsatts. Finns i fem olika varianter och verkar kunna användas till precis allt.


Basen i
Badgers Balms är bivax och ekologisk olivolja, används för att stimulera hyn på ett naturligt och mjukgörande sätt. Tack vare en specialblandning av olika eteriska oljor har varje Badger produkt sina egna specifika egenskaper.
Healing Balm lindrar torra händer, armbågar och hälar.
Sleep Balm har en doft som verkar avslappnande och rogivande.
Baby Balm passar till babymassage eller om man har känslig hy.
Själv känner jag ett stort behov av
Winter Wonder Balm (109kr) just nu, en blandning av eteriska oljor som gör det lättare att andas. Smörjs på bröstet eller låt en tesked smälta i hett vatten, lägg en handduk över huvudet och andas in ångorna.

Kolla också in doftljusen och tvålarna från
Le Blanc. Hoppas, hoppas att Amaryllis- och Kanel/apelsinljusen i glas kommer in snart igen, perfekt till jul ju.

Uppdatering 13.40, gick visst inte att länka direkt till produkterna. Följ länkarna i vänsterspalten om ni vill kika närmare på sortimentet.

12 Comments:

Anonymous Anonym said...

Blev sugen på att shoppa billigare men... nja, är precis samma priser för grejerna som på Accessora - förutom för badger balm som är 6 kr billigare. På A får man ju också gratis leverans när paketet kostar över 600 kronor. =(

3:18 em  
Blogger helena said...

Förstår inte riktigt den sura minen om priset inte är lägre men åtminstonde detsamma, naturligtvis är det super m fraktfritt över 600kr, men jag kommer iaf rätt sällan upp i de summorna när jag webshoppar.

4:38 em  
Anonymous Anonym said...

Åååh...trevligt! Ska kolla in:)

4:41 em  
Anonymous Anonym said...

Sura minen är för att de marknadsför sig själva som att ha marknadens lägsta priser, när det inte är så. Mest för att jag inte gillar falsk mf. Såklart är det alltid kul med nya webbshoppar =)

4:48 em  
Blogger helena said...

Att säga att de kör med falsk marknadsföring är rätt hårt tycker jag. Om ingen har lägre priser än dem så har de väl marknadens lägsta priser, även om en del webshops som de distribuerar till matchar dem prismässigt?
Nåja, jag förstår din tanke, man vill ju alltid shoppa så billigt det bara går :)

4:59 em  
Anonymous Anonym said...

Den där Gamila tvålen har jag hört talas om innan, tror det var nån "dam"tidning som hyllade den. Men nu är första gången jag ser ett ställe man kan köpa den på. Jag tänker "julklappar" när jag ser den här webshopen :-)

5:43 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har Badgers lipbalm Tangerine, luktar jättegott. Rekommenderas!

6:14 em  
Anonymous Anonym said...

Åh vad jag vill ha den där skrubben!!! Får nog hinta lite till tomten ;)

7:21 em  
Blogger helena said...

en helena till: jaa, jag fick också julklappsvibbar av den sajten :)

sanna: verkar finnas massa mysiga varianter, jag har ögonen på en som ska dofta kanel.

anonym: när du ändå är igång så kan du väl hinta lite åt mig med, säg att jag har varit j ä t t e snäll :)

7:25 em  
Anonymous Anonym said...

Kanon bra tips, LipGloss! Blir absolut ett set Lily of the Valley, med doftljus såklart!
Såg att du också gillade Benefit. Benefit är mitt absoluta favoritmärke. Enligt alla tidningar är make up trenden just nu Hallonrött på läppar och kinder. Mitt tips för att uppnå looken: Jelly pong pongs Supermodelstain i färgen Nymphette på kinderna, Benefit´s Benetint på läpparna blandade med Too Faced lip injection! Jag är ganska mörk för att vara "vanlig" nordbo och denna make ger mig ett riktigt friskt utseende! Och inte att förglömma.. riktigt långa och svarta fransar till... ooops så långt det blev...Kram kram!

8:39 em  
Anonymous Anonym said...

Är det någon som testat ansiktskräm/rengöring från c&e?? Vore kul att höra vad ni tycker om den/dem! När vi gifte oss i somras hade de La Source på hotellet där vi bodde - kan inte säga att jag var så imponerad tyvärr, var som vilken tvål/vilket schampoo som helst...luktade typ ingenting och gjorde inga underverk på hyn, kanske för kort tid med en vecka förstås...

12:22 em  
Blogger helena said...

caroline: benetint lär det nog bli ett köp av snart

mia: nej, bobbi finns inte i sverige, men bjooti (www.bjooti.net) hävdar att det ska dyka upp nästa år så vi håller alla tummar o hoppas, hoppas.

tove: har inte testat själv, nån annan som har?

7:18 em  

Skicka en kommentar

<< Home