torsdag, december 28, 2006

ny primer från NARS


Nytt från NARS, Makeup Primer med spf 20.
En primer används under foundation för ett mer hållbart resultat. Primern kan också användas de dagar då man inte sminkar sig men ändå vill ha en len yta och dämpa eventuella röda partier.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vill varna mina medsystrar för den i särklass sämsta mascara jag någonsin råkat på "Maybellines Lash Stylist" man kommer åt bra med kammen, javisst, men den lösa,rikliga, formulan ger garanterat vassa spindelben och bygger absolut ingenting.Inte ett ljud nu om teknik och träning, det är formulan som är det kassa, inte ens med lös "riktig" borste blir det vettigt.Grinig? Japp, förhållandevis nysläppt mascara på rea borde ha sagt mig något.../ Esmi

1:43 em  
Blogger helena said...

Esmi: ja, det där har jag hört tidigare om den mascaran. Trist med felköp!

5:02 em  
Blogger Sandra said...

Tycker att maybellines mascaror är lösa i allmänhet. Great lashes som är mångas favorit passar mig inte alls- tillhör de sämsta enligt mig.Men smaken är som baken...

6:02 em  
Anonymous Anonym said...

Håller med om maybellines mascara där! Great lashes är så tunn och kladdar av sig vid första bästa tillfälle.

Jag funderar på att testa en annan primer än Smashbox. Beställde Laura Mercier från Cow, men den var visst slut. Funderar på Model Co också. Har du något tips? Nars kanske? Älskar Smashbox btw, ville bara testa en ny.

9:27 fm  
Blogger helena said...

sura tanten: tycker du ska testa nars, och sen höra av dig till mig och tala om hur den va :)
Model co vet jag flera som gillar, men jag har inte testat den själv.

1:37 em  
Anonymous Anonym said...

hej, jag vet inte om du kan svara på den här frågan men jag ställer den ialla fall oc hoppas på det bästa. Jag lider av rosacea vilket ger en kraftig röd färg i stort sätt hela ansiktet som jag skäms för. Har du något täckande puder/foundation/concealer som du har hört ska vara bra? Helst utan att bli allt för kakig. Hur mycket så kallade "grönt smink" finns och vet du något sånt som är bra eller hur man ska använda det? Skriv allt du vet/tror och jag blir ytters tacksam.

3:21 em  

Skicka en kommentar

<< Home