söndag, oktober 09, 2005

Dålig hållbarhet på Cliniquegloss?

I juli köpte jag Cliniques Colour surge impossibly glossy läppglans.
Nu har jag upptäckt att den har börjat lukta riktigt mysko. Lite vinägeraktigt. Har någon annan ägare av det här glosset stött på detta fenomen? För det kunde ju vara intressant att veta om jag bara stött på ett dåligt exemplar eller om de här läppglansen har ovanligt kort hållbarhet.

12 Comments:

Anonymous Anonym said...

hm - det har jag aldrig märkt av, men jag har inte alls provat just det glosset faktiskt.

Om jag var du skulle jag gå till butiken där det är köpt och be dem kolla det...

2:57 em  
Anonymous Anonym said...

Jag fick med ett gloss i en cliniquebag (en sådan man får om man köper produkter för över 600 eller liknande) och upplevde samma sak efter bara några veckor.

3:50 em  
Anonymous Anonym said...

Ja det har hänt mig också.. urk.

4:38 em  
Anonymous Anonym said...

Förhoppningsvis är det jag köpte nyss fräscht och håller länge!
Detta låter ju jättetrist. Man kan ju undra vad butikerna har för policys när det gäller att rensa i sina produkter så att man säljer fräscha varor?

8:05 em  
Blogger helena said...

Jag ska kolla m butiken jag köpte det i. Jag tror att det är glosset i sig det är fel på. Jag har aldrig varit med om att nåt har blivit härsket så fort och ändrat doft så från en dag till en annan tidigare. Så jag har lite svårt att tro att det är av "ålder".

9:03 em  
Anonymous Anonym said...

yepp det luktar illa!
Mycket har man varit med om vad gäller gloss, men detta tar nog priset. Tyckte om det annars, så det var synd. Köper det inte igen.

10:43 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har upplevt samma sak. Tog några veckor sen började glosset lukta riktigt illa. Blev så förvånad nu när du nämnde det, tänkte att det bara var jag som hade otur men nu känns det mer som att de kanske blir dåliga lätt. Fy på clinique.

11:01 em  
Anonymous Anonym said...

Det ska väl hålla minst ett år, tycker jag! Det gör ju alla andra gloss. Dessutom kan man ju vara säker på att det inte legat i en parfymdisk så länge eftersom produkten är hyfsat ny på marknaden. Jag skulle reklamerat det bums!

12:16 em  
Anonymous Anonym said...

Har du haft med dig den i strandväskan på beachen i sommar så är det ju inte konstigt om den börjat jäsa. Om inte -reklamera!

12:25 em  
Anonymous Anonym said...

Finns det ingen såndär datumburk på?

10:32 em  
Blogger helena said...

Jag har inte förvarat den på nåt konstigt vis, och jag tror inte heller att det är en gammal "hyllvärmare". Datumburk fanns möjligtvis på kartongen glosset låg i, men det har jag inte kvar.
Jag har ringt till butiken och ska lämna in det hos dem imorgon, så vi får se vad Clinique säger om det.

10:42 em  
Anonymous Anonym said...

jag har haft 2 olika clinique gloss, glosswear for lips sheer shimmers och superbalm, som började lukta jäst så där bara över en natt. verkar vara nåt lurt med produktionen. gick tillbaka med det första (Åhlens) och fick ett nytt på en gång.

10:50 em  

Skicka en kommentar

<< Home