onsdag, oktober 05, 2005

Inte så snygg i barret

Tonade håret igår. Hade tänkt mig en djup mörk chokladfärg. Lyckades inte med det. Det blev mörkt, nästan svart, i nån konstig kall ton. Får se om det kanske blir bättre om ett par tvättar. Hoppas bara att topparna inte har sugit åt sig för mycket.

"Rosa Bandet" insamlingen går toppen, sist jag kollade var vi uppe i 1150kr. Bra!!!


8 Comments:

Anonymous Anonym said...

Visst är det konstigt med hårfärgning. Jag är själv riktigt mörkbrun, men med mörkbruna toningar blir mitt hår så gott som svart. Inte så roligt för jag har jätteblek hud och då ser jag ut som en gothrockare. Jag måste välja toningar som är mörkblonda eller mellanblonda för att få en snygg mörkbrun färg i håret. Konstigt!

10:42 fm  
Blogger helena said...

Jag ska absolut ta en ljusare variant nästa gång.
Jag har tonat håret i 14år så det här var väl egentligen ett riktigt amatörmisstag, men så går det ibland :)

10:45 fm  
Anonymous Anonym said...

Samma här, hade nästan svart hår ett tag eftersom det blev det av de bruna varianterna. Sedan började jag trappa ner och sist tonade jag det ljusbrunt, då blev det helt ok!

1:14 em  
Blogger Karin said...

Toppar kan alltid akutklippas. :)

11:36 em  
Blogger helena said...

här kan det inte bli tal om några akutklippningar. Jag ska ju gifta mig nästa sommar och varje klippning måste funderas nogsamt över :)

10:52 fm  
Anonymous Anonym said...

Inte skall du behöva klippa utav dig hårsvallet inte!
Vilke märke använde du på toningen?
Jag själv instensiv tonar mitt hår varje månad för att behålla den mörka mjuka intensiva chokladbruna färgen.
Mitt tips är att du köper Intensiv Choklad,och lägge på en toning igen. Du kan köpa en förpackning på Hair & Face Wellas Intensiv toningar.
Min frisör Helena Zaring på Hårgänget c/0 Stockholm använder sig utav denna toning varje gång vi lägger på nytt och resultatet är underbart glansigt och krämigt.
Det är mitt tips.

12:35 em  
Anonymous Anonym said...

ÅH. EXAKT SAMMA SAK HÄNDE MIG NU IDAG NÄR JAG TONADE MITT HÅR :(

toningen hette "true brown" och på förpackningen såg den härligt chokladmörkbrun ut. Men nu är den mer grå/svart. Inte resultate jag ville ha alltså! och nu ser jag ännu mer vinterblekare än förut..

men det var HM's egna toning, så kanske borde jag vetat bättre? ;) men en annan av deras toningar blev jättefin på mig.. hrrm..

vad använde du för färg?
/Lina

4:19 em  
Blogger helena said...

Lina: schwarzkopf Brilliant nånting.
Jag är mer nöjd med håret nu. Efter ett par tvättar gick den kalla tonen ur och nu är det mer som jag hade tänkt mig, fast fortfarande aningens för mörkt.

1:12 em  

Skicka en kommentar

<< Home