onsdag, oktober 19, 2005

Sneak peak




Ser fram emot att få testa de här fina skuggorna från Lancôme. De ska dyka upp i Storbritannien den 26 december. Förhoppningsvis dröjer det inte så mycket längre tills vi får hit dem. Förpackningen ser cool ut. Bara det är lite tyngd i dem så de inte känns för plastiga.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ja, de skuggorna såg fina ut! En annan fråga: Har du, eller någon av dina läsare testat IsaDoras nya läppglans i tub med pensel? Kan de vara ett bra budgetalternativ?

11:06 fm  
Blogger helena said...

Jag har kikat lite på de där, och de är inget för mig. Har bara testat på handen, men jag gillade inte penseln. Men smaken är som baken.
Om jag minns rätt så var de också ganska dyra för att vara ett budget gloss, runt 100 lappen, och det kändes inte som om de var värda detta.
Om du är ute efter ett riktigt budgetköp så måste jag rekommendera HMs egna märke. Tror de kostar 29,90 och de duger alldeles utmärkt som vanligt vardagsgloss.

11:47 fm  
Anonymous Anonym said...

Jäpp, har provat H&M's läppglans och faktiskt varit riktigt nöjd. De sitter inte så bra, men för det priset så kan man ju måla på ofta. tycker även att deras ögonskuggor är otroligt prisvärda, speciellt om man vill leka med färger till fest!

10:40 fm  

Skicka en kommentar

<< Home